Prima Pagina Cydia iFix Brightness for 6.x rezolva bugul functiei Brightness din iOS 6

iFix Brightness for 6.x rezolva bugul functiei Brightness din iOS 6

  Daca ati instalat iOS 6, atunci probabil ati intampinat o problema care afecteaza functia auto-brightness a iDevice-urilor noastre imediat dupa efectuarea unui respring. Mai exact, daca instalati un tweak sau faceti un simplu respring, luminozitatea ecranului iDevice-ului va fi automat setata la valoarea minima si fie isi va reveni greu, fie nu va reveni deloc. Aceasta problema poate fi foarte usor rezolvata cu ajutorul tweak-ului iFix Brightness for 6.x care a fost lansat in cursul noptii trecute in Cydia.

  Dupa efectuarea unui respring veti observa acelasi efect al diminuarii nivelului luminozitatii, insa tweak-ul o va readuce la valoarea normala in doar cateva secunde. iFix Brightness for 6.x este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia si functioneaza doar pe iOS 6.

 • Iulian

  dar functia auto-brightness functioneaza corect pana la urma (lasand deoparte treaba cu respringul) ?
  ca mi-au trecut prin mana vreo 3,4 i5 si cand am activat/dezactivat functia nu se intampla nimic …

 • Da, la mine cel putin functioneaza corect.

 • Catalin

  Si la mine functioneaza corect

 • myrcyone

  Problema autobrightness este nativa,la mine n-a mers niciodata de când am cumpărat telefonul.Nu știu de ce nu rezolvă cei de la Apple acest defect insă am renunțat să mai aștept vreo revenire.Păcat fiindcă după părerea mea este cel mai reușit device!

 • Click

  Eu am probleme pe ipad cu auto brightness-ul. Daca il duc la lumina puternica, ecranul se lumineaza la maxim, dar daca dupa asta il bag intr-o camera fara lumina, slider-ul nu coboara si ecranul ramane pe luminat la maxim.

  iFixit nu mi-a rezolvat nimic.

  Am reusit oarecum sa rezolv asa: http://www.imore.com/how-fix-auto-brightness-issues-under-ios-6 , dar partial. Acum incepe sa scada luminozitatea, dar foarte, foarte greu. Cred ca abia in 5 minute ajunge la valoarea corecta, iar cateodata nu vrea deloc sa scada. Din comentariile de pe site-ul ala vad ca sunt multi care au aceeasi problema

 • Ionut

  Si eu am avut aceeași problema. Wavealarm era instalat pe tel si nu mai funcționa auto- brightness. Probabil sunt anumite app care au legătura cu funcția asta. (iP5 6.1.2)

 • criss216261

  instaleaza tweak-ul si o sa iti mearga auto-brightness la mn a mers 😀