Prima Pagina Cydia iControlPhoto iti permite sa controlezi sistemul Photo Stream din iOS

iControlPhoto iti permite sa controlezi sistemul Photo Stream din iOS

  iControlPhoto este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar cu ajutorul sau putem controla o parte din functionalitatea sistemului Photo Stream implementat in iOS. Mai exact, tweak-ul ne permite za dezactivam: incarcarea/descarcarea pozelor in sistemul Photo Stream al iCloud-ului, dar sa si dezactivam incarcarea screenshot-urilor in acelasi sistem. Tweak-ul este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia si desigur ca are un meniu de setari in aplicatia Settings.

 • Claudiu

  Am si eu o mica problema,nu stiu daca e chiar o problema,sau nu stiu eu cum se face:cum pot urca fotografii in photostream din calculator,astfel ca ele sa apara in telefon in photostream?si alta intrebare,am photostream activat de cand a aparut in ios 5,de atunci am resetat de cateva ori telefonul si nu se mai incarca decat ultimele poze facute cu telefonul,in photostream-ul din calculator,le am pe toate,exista vre-o varianta de a le urca pe toate inapoi,astfel ca sa le pot vedea de pe telefon?sper ca nu m-am exprimat gresit.

 • DonCalin

  Zaone stii cumva un tweek cu care sa poti trimite cate poze vrei prin mail, sa te scape de bariera de 5 poze/mail?

 • Exista sigur, nume nu stiu, dar am scris sigur.

 • mihai

  @Claudiu se poate cu iTools ..
  @DonCalin Mail More Photos ..

 • Daca chinezii astia se asteapta sa le dau bani pe o aplicatie in care nici macar nu stiu sa scrie “disbale” corect… sa astepte mult si bine.

 • DonCalin

  @Zao @Mihai Thanks!!!

 • Radu

  Mailmorephotos pt poze.stie cineva un tweak pt a trimite filmulete mai mari de 30 sec pe mail?