Prima Pagina Cydia iControlPhoto iti permite sa controlezi sistemul Photo Stream din iOS

iControlPhoto iti permite sa controlezi sistemul Photo Stream din iOS

iphone 8 precomanda emag banner

  iControlPhoto este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar cu ajutorul sau putem controla o parte din functionalitatea sistemului Photo Stream implementat in iOS. Mai exact, tweak-ul ne permite za dezactivam: incarcarea/descarcarea pozelor in sistemul Photo Stream al iCloud-ului, dar sa si dezactivam incarcarea screenshot-urilor in acelasi sistem. Tweak-ul este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia si desigur ca are un meniu de setari in aplicatia Settings.

iphone 8 precomanda emag romania
 • Claudiu

  Am si eu o mica problema,nu stiu daca e chiar o problema,sau nu stiu eu cum se face:cum pot urca fotografii in photostream din calculator,astfel ca ele sa apara in telefon in photostream?si alta intrebare,am photostream activat de cand a aparut in ios 5,de atunci am resetat de cateva ori telefonul si nu se mai incarca decat ultimele poze facute cu telefonul,in photostream-ul din calculator,le am pe toate,exista vre-o varianta de a le urca pe toate inapoi,astfel ca sa le pot vedea de pe telefon?sper ca nu m-am exprimat gresit.

 • DonCalin

  Zaone stii cumva un tweek cu care sa poti trimite cate poze vrei prin mail, sa te scape de bariera de 5 poze/mail?

 • Exista sigur, nume nu stiu, dar am scris sigur.

 • mihai

  @Claudiu se poate cu iTools ..
  @DonCalin Mail More Photos ..

 • Daca chinezii astia se asteapta sa le dau bani pe o aplicatie in care nici macar nu stiu sa scrie “disbale” corect… sa astepte mult si bine.

 • DonCalin

  @Zao @Mihai Thanks!!!

 • Radu

  Mailmorephotos pt poze.stie cineva un tweak pt a trimite filmulete mai mari de 30 sec pe mail?