Alcohoot iti spune cand esti prea beat pentru a conduce, iti cheama un taxi (Video)

[vimeo]http://vimeo.com/50234562[/vimeo]

  Alcohoot este un accesoriu pentru terminale iPhone, el fiind dezvoltat special pentru soferii care au obiceiul de a bea peste masura si de a se urca inconstienti la volan. Dezvoltatorii sai sustin ca accesoriu are capacitatea de a spune utilizatorilor daca au o alcoolemie peste cea minima impusa de lege pentru a conduce un autovehicul in siguranta, iar dupa ce stabilesc acest lucru pot suna automat un taxi care sa il ridice pe soferul aflat in stare de ebrietate.

Alcohoot is a alcohol breath tester that works with your smartphone. You simply connect the device to your smartphone, which will automatically open the app. With the app you can get an accurate blood alcohol reading, order a taxi, find nearby restaurants, track drinking trends, and more.

  Ideea din spatele Alcohoot este foarte buna si desi deocamdata dispozitivul va fi util doar in SUA si va fi disponibil la pretul de 70$, in viitor el poate fi implementat fara prea mult efort in mult mai multe tari de pe glob.

6 COMENTARII

  1. Daca iti iese sub 0,1 nu e nici contraventie! E aceeasi situatie ca aia cu cei 10 km peste limita legala: desi cnf legii este sanctiune, nu se da amenda pt ca este marja aparatului care ar putea gresi