iWatch-ul Apple ar putea fi lansat anul acesta, ar putea include senzori pentru monitorizarea functiilor vitale

  iWatch-ul pare sa fie urmatorul produs inovator care ar urma sa fie lansat de catre compania Apple, iar produsul ar putea sa ajunga pe piata in urmatoarele 9 luni. Cei de la Bloomberg citeaza surse din interiorul companiei Apple, care sustin ca smartwatch-ul ar urma sa ajunga pe piata pana in anul 2014. In momentul de fata cei aproape 100 de angajati care il dezvolta iau in considerare implementarea: unor senzori care monitorizeaza functiile vitale, unui pedometru care masoara pasii, si posibila utilizare a unei tehnologii care ar alimenta ceasul folosind tehnologie kinetica.

Features under consideration include letting users make calls, see the identity of incoming callers and check map coordinates, said one of the people, who asked not to be identified because the plans aren’t public. It would also house a pedometer for counting steps and sensors for monitoring health-related data, such as heart rates, this person said. Apple seeks to introduce the device as soon as this year, this person said. Apple has filed at least 79 patent applications that include the word “wrist,” including one for a device with a flexible screen, powered by kinetic energy.

  Ceasul ar urma sa ne permita: sa efectuam apeluri telefonice, sa vizualizam numele apelantilor, sa verificam coordonatele in care ne aflam, sau sa vizualizam alte tipuri de notificari. Apple ar urma sa modifice iOS-ul pentru a ii permite sa interactioneze cu aceste noi dispozitive si totul este grabit pentru a ajunge cat mai repede pe piata. Apple are oportunitatea de a genera pana la 6 milairde de dolari din vanzarea unui iWatch, conform analistilor americani, si se pare ca 2013 ar urma sa fie anul in care Apple ne va uimit din nou.