Care va fi urmatoarea mare inovatie a Apple?

  In ultimii ani Apple a fost acuzata ca nu mai inoveaza, ca nu mai dezvolta produse care sa schimbe felul in care gandesc consumatorii si care sa genereze schimbari radicale pe piata. Adevarul este ca de la lansarea tabletei iPad, Siri a fost singurul lucru care a mai motivat concurentii Apple sa implementeze functii noi in propriile terminale, insa in rest totul s-a rezumat doar la imbunatatirea unor produse existente. Este adevarat ca Apple nu a mai lansat ceva cu adevarat revolutionar, insa din pacate nici concurentii sai nu au facut ceva diferit.

  Apple are o pozitie atat de buna pe piata incat nu prea are motive sa lanseze produse cu adevarat importante, care sa schimbe mentalitatea consumatorilor si a competitorilor, insa nimic nu este pierdut. In momentul de fata cele mai promitatoare proiecte ale Apple sunt iWatch-ul si iTV-ul, de aici asteptand toata lumea schimbari extrem de importante. iWatch-ul este un smartwatch la care Apple ar lucra, el ar urma sa se interconecteze cu iDevice-urile pentru afisa aproape orice fel de notificari, ne-ar putea permite sa ne si controlam terminalele intr-o anumita masura, ar putea avea senzori biometrici pentru analizarea semnelor vitale si ar urma sa aiba un design special.

  iTV-ul este eternul televizor dezvoltat de catre compania Apple si in afara design-ului produsul ar urma sa revolutioneze modul in care utilizam televizoarele. Mai exact, se asteapta ca el sa aiba o interfata intuitiva, care ne-ar permite sa controlam mult mai usor functiile sale, ar urma sa aiba FaceTime, sa poata fi controlat vocal si eventual sa ne permita sa rulam aplicatii special concepute pentru el. Separat de aceste doua produse nu pare sa existe nimic, si mari revolutii in iPhone sau iPad nu par sa fie in planul Apple.

  Ca sa fiu sincer, nu prea vad de ce s-ar complica Apple sa aduca acum ceva revolutionar pe piata din moment ce produsele sale inregistreaza vanzari bune, compania are o rezerva monetara foarte mare si competitorii sai nu-i dau motive de ingrijorare. Cred ca peste un an sau poate doi vom vedea ceva cu adevarat interesant de la Apple, insa pana atunci consider ca produsele sale ar urma sa fie imbuntatite simtitor si nimic mai mult.

  Voi care considerati ca va fi urmatoarea mare inovatie a Apple?