Hand Crank te ajuta sa iti incarci iPhone-ul folosind o manivela

  Hand Crank este un produs interesant lansat recent pentru terminalele mobile, el fiind capabil sa produca energie electrica prin simpla rotire a unei manivele. Produsele de acest gen nu sunt chiar noi, primele modele au inceput sa apara acum 2 ani pe piata, insa ele sunt importante, in special pentru cei care locuiesc in zone in care curentul electric nu este stabil, sau pentru cei care obisnuiesc sa calatoreasca des in zone unde nu au acces la curent electric pentru incarcarea terminalelor mobile.

This is the charger that converts one minute of hand cranking into 30-second bursts of emergency power for a connected cell phone. Ideal for placing an essential call or sending a text when a cell phone’s battery is nearly depleted, its fluid operation provides the same crank-to-power efficiency as dynamos used in larger emergency radios. Its integrated 2,000 mAH lithium-ion battery recharges fully from a 2 1/2-hour USB connection to a computer or a USB AC adapter using the included cable, providing ample energy to fully charge most smartphones (requires smartphone charging cable).

  Exact precum alte produse asemanatoare, Hand Crank are o baterie interna de 2000 mAh, insa pentru a produce energie electrica ce va permite sa efectuati un apel telefonic de 30 de secunde va trebui sa invartiti destul de bine manivela. Hand Crank poate fi achizitionat de aici la pretul de 60$.

2 COMENTARII

  1. Cand Nicolae Tesla a descoperit metoda de captare a energiei electice free din atmosfera acum mai bine de 100 ani sa vii pe piata cu manivela e o rusine si o jignire profunda asupra umanitatii!!
    Cand abia acum dupa 100 de ani incep sa apara usor usor primele tehnologii revolutionare vezi incarcarea prin inductie – o alta inventie Tesla pe care Duracel o gatuie in mod voit, sa prezinti in acelasi context iphone cu manivela e ca si cum ai face un ozn cu pedale! “Produsele de acest gen nu sunt chiar noi,…l” Chiar ne credeti dobitoci domnilor?!