Prima Pagina Apple Ferrari lanseaza o masina echipata cu tablete iPad Mini, isi va intari...

Ferrari lanseaza o masina echipata cu tablete iPad Mini, isi va intari colaborarea cu Apple

  La Geneva cei de la Ferrari au prezentat masina LaFerrari, o “bijuterie” de 1 milion de euro care este echipata cu tablete iPad Mini. Tabletele celor de la Apple se regasesc in scaunele pasagerilor, insa deocamdata nu se stie exact ce functionalitate vor avea dele, desi este probabil vorba despre o interconectare cu sistemul multimedia si probabil vor exista aplicatii special dezvoltate in acest sens. Desi deocamdata nu se stie exact la ce se rezuma colaborarea dintre Apple si Ferrari, CEO-ul producatorului de masini a afirmat ca in ultimele luni compania sa isi va prezenta mult mai precis relatia cu americanii.

  Anul trecut Eddy Cue, SVP al Apple, a fost numit in consiliul director al Ferrari si probabil in viitor iDevice-urile vor fi implementate in diverse moduri in masinile italienilor.

 • Alin Cristian

  Pai unde sunt tabletele alea daca masina are doar 2 locuri?? daca ipad-ul este in scaun , pasagerul din dreapta se intoarce la scaun si se joaca? :))

 • No idea, Bloomberg spune ca-s mai multe, so…

 • Serban

  probabil este sistemul de navigare..adica in consola centrala banuiesc

 • Astept audi si porsche sa faca si ei asta

 • In scaune poate sa insemne si ca sunt depozitate undeva in scaun, si pot fi folosite ca si controlere pentru ceva din masina.

 • MadalinN

  Am citit un articol de pe un site specializat in stiri auto. E vorba in prima faza de Ferrari FF. Care are 4 locuri si va veni cu tablete Ipad integrate in scaunele din spate. La fel si Siri va fi legat la sistemul infotainment al masinii.
  Poti sa corectezi stirea, Zaone. Iti dau si link daca vrei. LaFerrari e posibil sa nu aiba nici radio. E genul ala de masina unde asculti muzica motorului, nu te uiti la filme sau navighezi pe internet.

 • Dorin

  Nu vor integra niciodata ecrane si tablete in genul asta de masini :))) Sunt masini sport si nu pun accent pe multimedia :)). Daca era ceva limuzina da poate dar asa ….

 • Dragos

  Articolul original este ambiguu. Spune totusi ca e vorba de masina cu 4 locuri, singura fiind FF, cum spune si MadalinN. Se aduce aminte de la nsarea LaFerrari in simpaticul (not) stil actual al stirilor unde se arunca info doar pentru a atrage cititorii…