Prima Pagina Apple Ventilatoarele noilor MacBook Pro 2013 au probleme de functionare (Video)

Ventilatoarele noilor MacBook Pro 2013 au probleme de functionare (Video)

[youtube]http://youtu.be/ly0Sp7lMKJU[/youtube]

  Acum o luna de zile Apple a lansat o noua versiune a MacBook Pro-urilor, versiunea 2013 aducand hardware usor imbunatatit, dar fiind disponibila la preturi mai mici. Schimbarile implementate de catre Apple nu par a fi chiar atat de bune deoarece ventilatoarele noilor produse au probleme de functionare, iar clipul video de mai sus demonstreaza problema. Mai exact, ventilatoarele isi maresc in mod arbitrar viteza de functionare si totul ar putea avea legatura cu noile SSD-uri SanDisk implementate de catre Apple in Mac-uri.

  Problema este destul de raspandita, exista destule persoane care au raportat-o pe forumurile de discutii ale Apple si teoretic ea poate fi rezolvata printr-un simplu update al software-ului, dar Apple deocamdata nu a publicat vreunul. Daca aveti un MacBook Pro 2013 si intampinati aceasta problema, stiti acum ca nu sunteti singuri si ca ea va fi rezolvata mai devreme sau mai tarziu de catre Apple.

 • John

  Poate un update de EFI – acolo e controlul ventilatorului.
  Imi vine sa rad – deci Apple are problem cu MacBook-urile pt ca a renuntat la SSD-urile de la Samsung .
  Greu de rupt “mariajül” asta !!!

 • Serban

  Oare in vara-toamna vor face update la toate macboockurile sa integreze procesoarele intel haswell (hd 4600) ? sau sa ne asteptam pt 2014?

 • florin

  Confirm aceeasi problema.

 • mmuntean

  instalati un program de Fan control, setati o anumita viteza cand nu faceti mare lucru pe el, cand folosit ceva program de grafica, filme, jocuri cresteti manual turatia la un nivel bun. asta macar pana rezolva apple.

 • George

  Dar problema nu e specifica doar la Macbook. Eu am un Mac Mini model 2011 la care daca fac un film full screen, chiar si de pe youtube, si dureaza mai mult de cateva secunde face exact la fel. Dupa o perioada inceteaza. Asta se intampla si cand joc SC 2 sau GTA.

 • Hybrid

  @George La tine e normal…ce vrei sa stea proceosrul la 30 de grade cand rulezi un film flash pe MAC ?

 • George

  @Hybrid: Avand in vedere ca dupa max 1-2 minute inceteaza sa mai faca zgomot nu e foarte normal. Restul filmului sau cat ma joc nu se mai incalzeste procesorul, de nu mai face zgomotul infernal de la inceput? Ce vreau sa spun e ca reuseste sa-si regleze turatia si temperatura dar la inceput face exact la fel ca in film.
  La mine nu e grav ca la macbook, dar nu e chiar normal. Ar trebui sa mai lucreze putin cei de la Apple

 • Pingback: Apple lanseaza Retina MacBook Pro SMC Update rezolvand problemele lag-ului din jocuri si ale ventilatoarelor | iDevice.ro()