Prima Pagina Apple iCloud are probleme in a expedia email-urile utilizatorilor

iCloud are probleme in a expedia email-urile utilizatorilor

iCloud

  Mail Error: Reason: Error in sieve filter este eroarea pe care multi utilizatori ai iCloud o primesc in aceasta dimineata cand incearca sa trimita un email prin serviciul celor de la Apple si problema pare sa fie de la compania americana. Deocamdata Apple nu si-a actualizat pagina in care listeaza statusul serviciilor iCloud, insa probabil o va face in curand, avand in vedere ca multa lume a inceput sa se planga de serviciul de email. Utilizatorii primesc un email de eroare de la Apple cand incearca sa expedieze email-uri, insa pot primi fara probleme mesaje de la alte persoane, iar un thread de pe forumul companiei dovedeste ca nu putina lume are probleme.

  Din pacate nu puteti face absolut nimic pentru a rezolva eroarea, asa ca trebuie doar sa asteptati pana cand inginerii Apple vor repara totul.

 • PegasosII

  Super,pana ai scris articolul problema s-a rezolvat asta da servicii
  Folosesc exclusiv doar mail de icloud si merge fara probleme

 • Dani L.

  Subscriu ! Merge mail-ul de iCloud si trimis si primit .

 • enigma

  mie imi merg greu toate conturile de email, cel putin la gmail am observat.. mail ul ramane in outbox, cred ca de la jailbreak.

 • Dan

  Si eu am aceeasi problema.., am 4 vonturi de mail pe tel si merg extrem, extrem de greu…. Daca msi si vreau sa caut ceva pot sa citesc o carte….