Prima Pagina aplicatii Taxa Auto 2013 – Noul Timbru de Mediu și Taxa de Poluare...

Taxa Auto 2013 – Noul Timbru de Mediu și Taxa de Poluare – aplicatia care te ajuta sa calculezi rapid timbrul de mediu

  Taxa Auto 2013 – Noul Timbru de Mediu și Taxa de Poluare este o aplicatie disponibila de ceva timp in App Store, ea permitandu-ne sa calculam timbrul de meniu, sau taxa de poluare, pentru masinile second hand achizitionate din strainatate. Aplicatia este disponibila in App Store intr-un format care functioneaza nativ doar pe iPhone/iPod Touch, insa o puteti rula inclusiv pe tabletele iPad, iar mai jos aveti descrierea ei.

Taxa Timbrului de Mediu. Calculele sunt 100% conforme cu legea aprobata de guvern care va intra in vigoare de la 15 martie 2013! Va rugam completati toate datele necesare si asigurati-va ca sunt introduse corect! Afla care va fi valoarea noului Timbru de Mediu pentru orice tip de autovehicul! Pe langa calculul taxei avem in lucru un update cu alte informatii de interes pentru cei care vor sa inmatriculeze o masina.

 Calculează noul Timbru de Mediu 2013. Calculează Taxa de Poluare 2013 (care este încă în vigoare). IMPORTANT: Aplicația a fost actualizată conform variantei finale revizuite a PROIECTULUI DE LEGE pentru modificarea și completarea Legii nr. 9/2012 care a fost aprobata de Guvern! Noua taxaTimbrul de Mediu va intra in vigoare incepand cu data de 15 martie 2013! Astfel noul Timbru de Mediu se calculează acum diferit în funcție de tipul de combustibil (motorină sau benzină) iar aplicația include totodată suport și pentru cotele de reducere suplimentare și opționale în funcție de rulajul mediu anual!

Aplicația permite salvarea datelor autovehiculelor pentru a le putea folosi ulterior. Metoda de calcul folosită pentru noul Timbru de Mediu este cea din forma finală revizuită a Proiectului de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 9/2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule. Pentru calculul Taxei de Poluare 2013 s-a folosit metoda oficială a textului Legii nr.9/2012, lege care este actualmente în vigoare. Reducerea pentru prezența filtrului de particule la motoarele Diesel este aplicată în program.

Cu ajutorul aplicației puteți calcula ambele taxe pentru a vă putea face o idee dacă se merită sau nu să mai așteptați pentru a vă schimba mașina sau pentru a vă achiziționa o mașină noua. Imediat cum legislația se va modifica și va fi adoptat noul Timbru de Mediu, aplicația va fi actualizată pentru a reflecta acest lucru sau orice altă modificare asupra metodelor de calcul. Sperăm să folosiți aplicația cu plăcere și aștemptăm feedback-ul dumneavoastră prin intermediul rating-ului și a review-urilor.

Pretul initial:
Numele:
Taxa Auto 2013 – Noul Timbru de Mediu și Taxa de Poluare

0.89

s

Developer: Softmobile Networ…
Categoria: Finance


Descriere: Taxa Timbrului de Mediu Calculele sunt 100% conforme cu legea aprobata de guvern care va intra in vigoare de la 15 martie 2013! Va rugam completati toate datele necesare si asigurati-va ca sunt introduse…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.0 Mb


 • adyjulian

  E pe bani de parca nu s-ar gasi calculatoarele astea gratis pe internet. Si o folosesti odata cand iti inmatriculezi masina..

 • Sunt multi care vand masini constant si pentru 3 lei mai bine faci calcule rapide pe telefon decat sa te chinui pe net.

 • Niceman

  Poti foarte bine sa iti crezi link direct pe ecran cu site-ul respectiv si iti vine la fel de usor
  Mai ales ca sunt zeci de site-uri care calculeaza taxa

 • Cristi

  Dar doar unu iti ia bani pt asta :P.

 • Radu

  Si in acelasi timp poti foarte bine sa dai 3 lei sa iei aplicatia…Unora le trebuie altora nu insa nu trebuie sa sari cu gura doar pentru simplul fapt ca nu ti se aplica tie.

 • Matei Niculae

  Uite cum fac romanii bani ……

 • Marius

  Dezvoltatorul a pierdut timp pentru utilizatori ca voi sa calculeze rapid taxa într-o aplicație user friendly. Mi se pare de bun simt ca munca lui sa fie apreciata, prin aceasta suma infima, de cine e interesat. Si da, de profesie sunt programator.

 • Lascarik

  Aplicatie pentru samsari…

 • Right on, dar din pacate astia aduc masinile in Romania…

 • Ilarie

  Multi destepti are saitul acesta. oameni voi nu cumparati nici daca var crapa capul. mai ales o aplicatie in genul acesta. comentarile de genul acesta nu sunt de bun augur. stai sa vezi ca ne invata un simplu om sa folosim alta aplicatie.:)) sunt de kkt uni oameni,si mai si spun ca sunt programatori. oameni au scos ceva care sa fie util unor oameni…nu sa voarbeasca uni care nu au habar de munca altora. ramai omule la pc-uri si lasa-ne…. dute invartind’ute fara sa te uiti in spate. poti sa iti pui latul de gat. sper ca cineva sa nu se bage vreodata peste munca ta sa vezi cat de naspa este. totusi….prostia romaneasca ne face sa nu gandim

 • Nicu

  “Unii” se scrie cu doi de “i”. Scuze de interventie.

 • CooLFriK

  Vai de mama ei limba romana si vai de mama noastra de intelepti.

 • Flavius

  nu este destul pentru ca platim timbru de mediu mai platim si aplicatia :)))

 • jhonny9my

  @Zaone dar aplicatia prim ajutor de la crucea rosie cere este gratuita si utila de ce nu o promovezi si plus de asta daca o descarci un supermarket din romania doneaza 2 euro la crucea rosie. parerea mea ca ar fii mai constructiv asa .

 • ryder

  tipic romanesc…cum sa fie gratis cand contine cuvantul “taxa” :)))…..

 • Jhonny9my

  Scuze de greseli m am cam grabit