Apple Maps se dovedeste a fi mai bun decat Google Maps sau Waze intr-un nou test

  Extrem de multa lume a criticat Apple pentru inlaturarea Google Maps din iOS 6 si implementarea prorpiului sistem Apple Maps, si desi inceputul a fost greu, iata ca acum lucrurile incep sa se imbunatateasca. PCMag a testat Apple Maps, Google Maps si Waze pentru a vedea care dintre cele 3 servicii ofera cele mai bune directii pentru a ajunge in anumite puncte din zona metropolitana a San Francisco, iar Apple Maps a iesit castigator, aducandu-si utilizatorul la destinatie cu cateva minute inaintea celui care folosea Google Maps.

But then from that location to a lunch spot, Glenn and I followed each other. Suddenly, Glenn jumped on to the freeway as Google Maps directed me through the city streets for a cut across town. At the time, this seemed like a better route, not to mention a more scenic one. But the long stoplights in Sunnyvale are dreadful. Glenn arrived at least five minutes ahead of me. I gave the nod to Apple and now wonder what the fuss was about. I have loved Google Maps until recently. I’m noticing that it is getting a little ragged.

  Desi testul a fost facut in California, o zona in care Apple are sediul si este extrem de interesata sa isi imbunatateasca serviciile, asta nu inseamna ca in Romania lucrurile sunt similare, de exemplu. Pana in prezent Google Maps s-a dovedit a fi serviciul mai bun in tara noastra, insa problema la noi sta in faptul ca Apple Maps-ul nu are harti chiar atat de bine actualizate si chiar daca ne-ar directiona fara probleme catre anumite destinatii, el devine inutil cand nu contine informatii despre ceea ce ne intereseaza.