Prima Pagina Cydia Iata conceptul unui viitor tweak foarte interesant care ne va aduce un...

Iata conceptul unui viitor tweak foarte interesant care ne va aduce un toggle bar in LockScreen (Video)

[youtube]http://youtu.be/NQPtEoE6LDc[/youtube]

  Designer-ul interfatei tweak-ului Auxo are pregatit pentru nou un viitor tweak extrem de interesant care promite sa ne implementeze un toggle bar direct in LockScreen. In clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea tweak-ului si ea se rezuma la implementarea unei bare verticale laterale in care am avea disponibile toggle-uri pentru 3G, Wi-Fi, Bluetooth, AirPlane Mode, Do Not Disturb, GPS, Personal HotSpot. Toggle-urile sunt extrem de utile si practic ne scutesc de deblocarea iDevice-ului pentru a activa/dezactiva anumite functii ale iOS, lucru imposibil de facut acum in iOS 6.

  Desi totul este prezentat acum in stadiul de concept, ultimele tweak-uri importante au luat nastere in acelasi mod si eu sunt convins ca in cateva saptamani vom vedea in Cydia un tweak cu aceasta functionalitate.

 • catalin

  nu inteleg de ce ti-ai mai incarca cu inca un tweak idevice-ul cand poti accesa in lockscreen notification center-ul si acolo ai ncsettings-ul?
  precizez ca asta poate fi facuta din springtomize 2

 • Hybrid

  E mai elegant in modul asta

 • Delirium

  Aa si springtomize 2 nu e un alt tweak? Hihi de ce trebuie atitea setari, daca ar fi implementate direct de catre apple, nu s-ar vedea ca atitea tweak-uri:)

 • Geoboy

  urat! PERSONAL mi se pare inutil si chiar deloc elegant sa iti incarci telefonul cu atatea aiureli! o zi buna 🙂

 • catalin

  @delirium – ideea era ca este acest tweak care face doar asta. pe cand cu springtomize faci zeci de alte chestii utile sau interesante