Gridlock 2.0 este disponibil in Cydia, este compatibil cu iOS 6 si ne permite sa aranjam iconitele in Springboard dupa bunul plac

  Gridlock este un tweak lansat acum mai bine de un an de zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem aranja iconitele din Springboard dupa bunul nostru plac. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti observa ca tweak-ul nu ne limiteaza in ceea ce priveste pozitionarea iconitelor, asa ca puteti construi orice fel de forme doriti voi in paginile din Springboard. Update-ul de astazi aduce doar compatibilitate cu iOS 6 si rezolvarea catorva buguri, deci nu va asteptati la altceva.

Gridlock 2.0 is a complete rewrite. In iOS 6, Apple changed how icon movement works, and it made Gridlock a lot harder to update. Because of that, if you’re upgrading from the original Gridlock, it’s not free. I don’t like charging twice, but this time the amount of work required it. You do get a discount, though, and I will try and make future updates free if I can. And if you’re on iOS 5.1 or below, the old version still works.

  Gridlock 2.0 este disponibil la pretul de 5$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu tweak-urile dezvoltate de catre chpwn.

16 COMENTARII

  1. Nu prea e update, ca platesc si cei care au cumparat versiunea anterioara.
    Singurul lucru care ma deranjeaza la gridlock e faptul ca in momentul in care muti o iconita de pe o pagina pe alta, iti face vraiste restul iconitelor si trebuie sa le rearanjezi.

    Stie cineva daca in versiunea 2.0 mai apare problema asta? Au bagat si ei un settings? Am vazut la descriere ca apare ca au schimbat “how icon movement works”, dar nu stiu ce inseamna asta practic.

  2. click nu te inteleg ce vrei sa spui in legatura cu gridlock. Cum adica iti face vraiste restul iconitelor. Cu Gridlock cand e sa muti o iconita celelalte nu se mai misca raman acolo le aranjezi cum vrei tu mult mai repede si mai ales daca ma folosesti si multiiconmover impreuna e super.

  3. Pentru cei care au cumparat GridLock,adica versiunea initiala acest update nu e gratis.
    Mi se pare o mizerie ca trebuie sa dau iar 5$ pentru ceva ce am cumparat.
    Si pentru cine a intrebat mai sus,tot nu are setari,instalezi si merge pur si simplu.

  4. Sa zicem ca-l credem pe chpwn… Munca multa…asta e..platim, dar inca o figura de genul asta si o sa il iau CRACKED !!! Desi nu sant adeptul pirateriei…

  5. *mult(scuzati greseala)
    Cam proasta decizia lui CHPWN,multi vor alege sa pirateze tweak-ul,dar ma rog daca au facut-o IntelliBorn cu IntelliScreenX,trebuia sa o faca si el.

  6. Vedeți va întrebati pe urma de ce aveți probleme cu cydia. Pai instalați tweak-uri piratete instalați surse neautorizate de cydia si uite așa se imultesc problemele. Sau mai suprapuneti tweak-uri adică 2cam la fel si apare problema ba restart ba se închide.

  7. @Gaby Daca un tweak nu are nevoie de crack,nu ai ce sa patesti.
    Daca un tweak are nevoie de crack si i-a fost spart DRM-ul,tot nu ai ce sa patesti.
    Cu sursele la fel,daca iei toate mizeriile,normal ca ai probleme,daca adaugi doar surse de incredere,e OK.
    Si apropo,ti se pare corect sa mai dai 5$ pentru ceva care ai platit?

  8. Update nu costa 5 usd nu vorbiti aiurea. Dar oricum trebuia sa fie free update. Pb este ca inca are buggs si nu e compatibil cu tot ce am instalat. Poate iconsuport e problema. Se instaleaza odata cu el. Dupa cateva respring au inceput sa dispara aplicatii din springboard. Le puteam gasi doar cu spotlight. Directoarele dispareau si icoanele erau puse aiurea. Sper sa rezolve. Am si platit a 2-a oara :(.

  9. Bani aruncati de pomana. In primul rand dupa instalare mi-a rearanjat la gramada, pe prima pagina, toate folderele din pagini diferite. In al doilea rand, dupa ce le-am mutat unde erau initial, plus alte aranjamente in pagina, in momentul in care am vrut sa salvez a crapat cu tot cu winterboard. Dupa respring totul arata din nou ca dupa punctul 1. Crash reportul nu prea e lamurit cu care alt tweak intra in coliziune, in concluzie l-am dezinstalat.