Prima Pagina Android iPad-urile surclaseaza fara drept de apel tabletele Android in ceea ce priveste...

iPad-urile surclaseaza fara drept de apel tabletele Android in ceea ce priveste traficul de internet

  iDevice-urile sunt recunoscute ca generand extrem de mult trafic de internet in aproape orice zona de pe glob, insa in SUA au cea mai mare cota de piata. Intr-un recent studiu al celor de la Chitika, tabletele iPad se claseaza pe primul loc in ceea ce priveste traficul de internet facut de pe tablete in februarie 2013, iar in imaginea de mai sus aveti informatiile. Practic tabletele iPad au generat 80.5% din totalul traficului de internet facut de pe tablete, iar cele mai apropiate competitoare sunt tabletele Amazon Kindle Fire.

  Desi tabletele iPad genereaza de 10 ori mai mult trafic decat tabletele Amazon, situatia este mai rea daca vorbim despre tabletele Samsung, diferenta fiind de 20 de ori. Pe ultimul loc se claseaza tabletele Google Nexus 7 si 10 care au o cota de piata de doar 1.6%, iar daca va intrebati cat de bine se descurca tabletele celor de la Microsoft, cota lor de piata este de doar 0.2%. Practic in momentul de fata tabletele iPad nu au competitoare din acest punct de vedere, iar in ceea ce priveste vanzarile lucrurile sunt similare la nivel global.

 • Hybrid

  Long live Apple…totusi ma mir cum kindle-urile au mai mult trafic fata de nexus 7…good job Amazon

 • Julian

  Pai la cum se “misca” tabletele cu Android…. nici nu e de mirare; pana sa gasesti, sa accesezi si sa plece o comanda de pe ele…iti faci numai nervi

 • Costi

  mi se pare normal,din moment ce produsele apple fac trafic si cand sunt inchise si te trezesti ca ai de plata milioanela factura 😀

 • Terrymada

  Sigur ca da costi. Noroc cu bugurile astea, altfel Apple era pe ultimul loc in toate clasamentele:))

 • CalinC

  din ce vad e doar pe S.U.A. facut studiul….in europa cred ca altcumva stau treburile sau per global,intre Kindle,nexus si samsung,aplle-ul nu intra in discutii….

 • Plex

  La fel si in Romanica s-a facut un studiu de piata si Dacia ocupa peste 80% din totalul de masini,surclaseaza fara drept de apel marvi ca mercedes,bmw,wv,skoda,audi,ferrari,rols&royce si multe altele.
  @Julian nici nu imi este de mirare la cum se misca un ferrari fata de o dacie,pana urca un deal sau sa strabata gropile si baltile noastre….iti fac numai nervi,este?

 • Comparatia e proasta, mergea daca tabletele ipad aveau cota mica si restul cota mare.