The Croods – un nou joc dezvoltat de catre creatorii Angry Birds (Video)

[youtube]http://youtu.be/LdF23AbGPtc[/youtube]

  Rovio, compania finlandeza care a creat popularul joc Angry Birds, pregateste un nou titlu interesant pentru posesorii de iDevice-uri, iar in clipul video de mai sus il aveti prezentat. Jocul este facut special pentru filmul The Croods, conceput de catre DreamWorks, iar in baza clipului video ne putem da seama ca el nu are vreo asemanatoare cu Angry Birds, Bad Piggies, sau alte titluri ale finlandezilor. The Croods urmeaza sa ajunga in App Store pe data de 14 martie, insa nu va fi disponibil gratuit.

From the creators of Angry Birds and the creative minds at DreamWorks Animation: a FREE new game based on the upcoming motion picture phenomenon! Meet the world’s first modern family: The Croods! These cavemen are breaking out of the Stone Age with the use of a new r-evolutionary tool: the IDEA! The Croods will Hunt & Gather their way through spectacular new landscapes as they tame fantastic and never-seen-before creatures. Help The Croods survive the wild…and each other!

[youtube]http://youtu.be/sy51B9V8wNM[/youtube]

4 COMENTARII

  1. Ca si acum un an zile cand compania asta Rovio a primit oferta de un miliard de euro pentru a fi cumparata eu stau si ma crucesc,cum sa refuzi asa ceva si cum sa vii pe piata cu joculetul asta gen facebook in browser si sa mai ceri si bani pe el….
    Romania nu a vandut nimic care sa valoreze un miliard de euro,iar baieti astia care au si ei un birou si au avut noroc sa scoata un joculet a refuzat un miliard de euro pentru ca era prea putin…..
    Oare cand vreodata ei vor face un miliard?

  2. Evident ca vor face un miliard si chiar mai mult.Eu sunt fan Angry Birds.Am cumparat toate jocurile inclusiv versiunile HD pentru iPad si sunt multi ca mine care cumpara joculetele Angry Birds si d-asta Rovio face o gramada de banuti.