Prima Pagina BigBoss WhatsApp LSeen TimeStamp iti permite sa afiseze sau sa ascunzi campul Last...

WhatsApp LSeen TimeStamp iti permite sa afiseze sau sa ascunzi campul Last Seen al WhatsApp Messenger

  WhatsApp LSeen TimeStamp este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti afisa/ascunde campul Last Seen al aplicatiei WhatsApp Messenger. Acel camp va spune cand o persoana a utilizat ultima oara aplicatia WhatsApp Messenger, insa dezvoltatorul tweak-ului nu spune daca modificarea sa se rezuma doar la a ascunde acel camp, sau la a bloca posibilitatea de a spune oricui cand ati fost ultima oara online si ati utilizat aplicatia.

Required WhatsApp Application. Turn LastSeen TimeStamp ON/OFF in Conversation Chat at anytime you like. Enable it inside Settings App.

  Tweak-ul are un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings a iOS, iar de acolo puteti administra functionalitatea sa. WhatsApp LSeen TimeStamp este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

  • Cosmin

    Ar trebuii sa vina ei cu un up-date nu prin tweak-uri sa implementeze functii noi…

  • Daca vrei sa ascuti last seen-ul pentru o anumita persoana simplu il pui pe bloc si gata…

  • Kla

    Dar parca exista optiunea in settings/advanced, nu???

  • optiunea aia e pentru tine,sa nu vezi tu last seenu altora…si daca o dezactivezi, tre sa treaca 24 ore sa o poti activa iar.

  • Nu e adevarat. Optiunea din whatsapp care face enable/disable la last seen are efect si la tine si la ceilalti. Adica nici tu nu mai vezi cand au fost cei din lista ta online nici ei pe tine