HTC One vs iPhone 5 – comparatia design-ului (Video)

[youtube]http://youtu.be/oBIrmrgduxs[/youtube]

  HTC One incepe sa ajunga in mainile reviewer-ilor din lumea intreaga, iar cei de la AndroidCentral s-au gandit sa compare design-ul terminalului cu cel al iPhone 5. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti vedea scurta lor comparatie si continui sa cred ca HTC One este un terminal care arata bine, poate chiar mai bine decat Samsung Galaxy S IV care va fi prezentat peste doar 3 zile de catre Samsung. Imi place sa vad ca HTC a inteles ca imaginea premium a unui smartphone “vinde bine”, iar HTC One arata ca un smartphone Android premium.

 

23 COMENTARII

  1. Arata mai bine decat iPhone, dar asta nu-l va ajuta in lupta cu Galasy S4. Specificatiile S4, optiunile software sunt peste ce ofera HTC, iar lipsa unui slot de card de memorie si a bateriei interschimbabile sunt un minus pt multi utilizatori.
    Daca ar fi fost pus in vanzare in ianuarie, mai avea o sansa.

  2. Intr-adevar e bine ca si alti producatori de mobile sa inteleaga faptul ca este f important si ambalajul nu doar continutul ….bineinteles si cand este doar ambalaj fara continut iar nu e bine ,deci sa speram ca vom avea parte da ambele intr-un “pachet” cat mai bun …la un pret as fi zis rezonabil ,dar asta ma indoiesc ca va fi ,cel putin nu in Romania unde preturile ajung cu 30-40% mai mari si in Euro ,si tarziu s.a.m.d 🙂

  3. Ma poate ajuta si pe mine cineva? Pe ios 5 am avut tomtom instalat din installous si acum ca am trecut la ios 6.1 nu ma mai lasa sal instalez precizez ca il am salvat in itunes… Ms mult.

  4. legat de acest device , nu pot sa spun decat un cuvant , SUPERB .
    legat de pretul lui , am vorbit cu 3 magazine din belgia de aici , pentru ca vreau sa-l cumpar si au spus ca o sa fie undeva in jur de 600 si 700 euro .
    si un singur magazin a spus ca o sa fie undeva in jur de 700 , plus sau minus 50 euro , deci peste 700 , dar eu nu cred ca o sa depaseasca pretul de 700 euro pentru ca pretul o sa fie foarte important in batalia cu galaxy 4s .
    eu indiferent de cum v-a arata galaxy si de ce pret v-a avea , sunt convins ca voi cumpara htc .

  5. @Dan daca asa va arata gs4 htc-ul sigur il va omora:) sa fim seriosi cine are nevoie de 8 core uri:))) cu cat mai multe core uri cu atat mai greu de optimizat. Plus ca i-au facut un ecran de 5″ care nu are ce cauta pe un smartphone:))

  6. Eu sunt de parere ca asa va arata SGS 4 ca in link-ul postat.Ca deobicei, o bucata de plastic care nici nu-ti incape in buzunar.Deja mi scarba de astfel de dimensiuni.La SGS 5, Samsung va oferi un buzunar extern cu agatatoare ca sa poti cara SGS-ul.Apropo in continuare sunt de parere ca oricat de bine arata HTC One nu e peste iphone 5.Si la design tot mai mult imi plage i5.Pe parte hardware la fel a fost si One X in batalie cu SGS3.Si s-a aratat clar ca oricat de proaste is materialele de pe SGS 3 pe dinautru e destul de reusit incat sa fie peste One X.Cel putin dpdv grafic, al vitezei si al lipsei lag-ului.Oricum Apple v-a scoate anul asta un iPhone cu procesor dual-core 100% dar imbunatatit in asa fel incat sa intreca celelalte telefoane gen SGS 4.Oricum, m-as mira sa bata SGS 4 iphone 5.

  7. Arata extrem de bine telefonul.Dar ma deranjeaza ca au facut marginea aia exact ca la iPhone 5.De ce nu poate cineva sa scoate ceva nou fara sa se uite la Apple nu pot sa inteleg!Pentru mine aia inseamna ca au copiat pe Apple si al lor i5.In fine se vedem cum o sa fie S4!!