Prima Pagina Apple Iata un prototip al unui iPhone de 5 x 7 inch, port...

Iata un prototip al unui iPhone de 5 x 7 inch, port serial si port Ethernet, conceput de catre Apple in anul 2005

  In ultimele luni au aparut tot mai multe zvonuri care indicau faptul ca iPhone 6 ar urma sa aiba un ecran de 5 inch si ca terminalul ar urma sa fie lansat in 2014. Desi putini au crezut ca Apple testeaza un asemenea dispozitiv anul acesta, in realitate compania a testat iPhone-uri cu ecrane mari inca din 2005, iar prototipul din imagine demonstreaza acest lucru. Dispozitivul are 5 x 7 inch, are 2 inch grosime, port serial, porturi USB si port Ethernet, insa ele au fost implementate doar pentru a permite o mai simpla interconectare cu dispozitivul, Apple neavand intentia de a le folosi in dispozitivul final.

  In 2005 prototipul rula o versiune modificata a OS X si folosea un procesor Samsung S3C2410 cu frecventa de 200 – 233 MHz, mult mai slab decat procesorul de 412 MHz utilizat in prima versiune a iPhone-ului. In 2005 Apple incepea sa construiasca smartphone-ul care avea sa schimbe industria telefoanelor mobile pentru totdeauna, atunci probabil exista doar o vaga idee in legatura cu modul in care ar urma sa arate dispozitivul, insa acum vedeti de la ce au evoluati terminalele pe care le utilizam astazi.

 • Jess

  bestial !

 • Tony

  Si pe atunci tot Samsung foloseau! :))

 • razvanrazy

  Cred ca asta era mai degraba tableta la care lucrau din anul 2000 si pe care au pus-o pe hold pentru crearea iPhone-ului.

 • hostsniper

  are dreptate razvan. asta e tableta

 • Arata ca o tableta, dar e primul lor iPhone, conform unui angajat de-al lor.

 • Liviu

  Mi-ar trebui la serviciu treaba asta cu port serial ca pâinea calda…

 • giku

  Nu e un prototip, este un development platform, toate dispozitivele inainte de productie arata asa.
  Un prototip este un model de dispozitiv ce se doreste a intra in productie, are finisaje de design si arata in mare parte ca produsul final; de obicei exista mai multe prototipuri pana se alege unul la care se vor mai adauga modificari si se va ajunge la forma finala, denumita produs.
  Prototipurile in cazul iPhone sunt acele 8-9 poze care erau afisate in procesul Apple-Samsung.

 • Daca fostul angajat i-a zis prototip…