Prima Pagina Apple Lipsa solutiilor de jailbreak a dublat pretul exploit-urilor pentru iOS

Lipsa solutiilor de jailbreak a dublat pretul exploit-urilor pentru iOS

  i0n1c, hackerul care la un moment dat a dezvoltat o solutie de jailbreak pentru iOS, detine in momentul de fata cel putin un exploit important pentru iOS si probabil a vandut cateva unor entitati interesate. Pe contul sau disponibil pe reteaua de socializarea twitter, hackerul a anuntat ca pretul exploit-urilor pentru iOS s-a dublat in ultimul an din cauza lipsei unor solutii dejailbreak, dar si a noilor metode de securitate implementate de catre companie in sistemul sau de operare.

  V-am spus anul trecut ca un exploit pentru iOS poate fi vandut la preturi de peste 100.000$, insa se pare ca in ultimul an preturile au crescut simtitor.

 • Cristi

  FFF bine. Ai cap sa faci ceva e normal sa il si poti vinde pe o suma buna de bani.

 • astro

  ionică asta crepa de ciuda cand au scos evad3rs JB si vorbea prostii pe tweeter… nu prea am incredere in ce zice

 • sergiu

  @astro – tu crezi ca l-au lansat gratis ?

 • SSS

  Daca vrem jailbreak trebuie sa donam heckerilor. Mi se pare normal. Ei din ce sa isi castige existenta? Si pana la urma un 2-3 dolari nu reprezinta o suma asa mare pentru cineva care isi permite un iphone. Si daca facem un calcul simplu avem 14 milioane de idevice-uri jailbreak. Daca 10% din acestia doneaza cate 2 dolari se strang 2,8 milioane de dolarei.

 • Hybrid

  Nu le mai plangeti de mila ca oricum fac tone de bani cu google adsense…

 • Relu

  Eu prefer să sprijin dezvoltatorii de aplicații inovatoare din App Store prin cumpărarea lor decât să aștept după nu știu care hackeri. Să-și țină pentru ei exploiturile până în 2020.

 • amfetamin

  @Relu: bine zis!