In Taiwan un iPhone 5 explodeaza in timpul unui apel telefonic (Video)

[youtube]http://youtu.be/Uubczzk_j0c[/youtube]

  Am vorbit de-a lungul vremii despre terminale iPhone ale caror carcasa a explodat din cauza bateriilor care s-au umflat excesiv si au desprins carcasa terminalului. Daca in trecut vorbeam despre iPhone 4, iPhone 4S sau iPhone 3GS, astazi vorbim despre un terminal iPhone 5 care a inceput sa scoata fum in timpul unui apel telefonic si apoi a explodat de 4 ori dupa ce a fost aruncat la pamant de catre posesoarea sa. Terminalul s-a incalzit excesiv in timpul apelului si problema pare a fi bateria supraincalzita si umflata excesiv.

  Desi Apple nu recunoaste ca ar fi vinovata de aceste probleme ale iPhone-urilor, compania trebuie macar sa le rezolve, insa se pare ca nici in iPhone 5 nu a reusit sa faca acest lucru. Acest gen de probleme sunt foarte rare, insa asta nu inseamna ca nu v-ar putea afecta la un moment dat.

14 COMENTARII

  1. Astea sunt povesti pentru creduli, sa zic asa. Fara video din momentul presupusei explozii e doar poveste! Pot sa iti arat si eu 10 telefoane arse si spun ca au explodat..

  2. Se poate intampla. Sunt convins chiar de asta la cate milioane de iphone uri exista mai se defecteaza si ele nah..si ce? Am patit o si eu la un tel cu baterie externa sa iasa fum din el si sa se umfle bateria..am scos bateria repede si asta e. la iphone n ai cum sa scoti bateria si se duce telefonul. Primesti altul si tt lumea multumita.

  3. Este o situație extrem de rara si extrem de posibila. Stiu un Samsung lasat in masina la soare si dupa ce posesorii l-a luat sa răspundă , telefonul i-a explodat groaznic de urat in obraz. Este un caz izolat dar posibil . Pentru absolut orice marca de telefon . Foarte rar dar pisibil..

  4. Chestia asta este posibila.
    Cei care sunteti fani convinsi apple nu vreti sa acceptati asta pentru ca in clip este prezentat un iphone dar asta nu inseamna ca nu e posibil.
    Se poate intampla si nu numai la apple , la orice marca de telefoane destepte se poate ca bateria sa explodeza sau sa scoata fum.
    Eu imi aduc aminte ca acum cativa ani in urma eram la un bar cu niste prieteni si afara era foarte cald si beam si noi cateva beri sa ne mai racorim…….la un moment dat telefonul unui prieten a sunat si dupa ce a raspuns s-a intins la vorba circa 15 minute dupa care a tipat si a aruncat telefonu spunand ca l-a fript rau , noi am inceput sa radem pentru ca fusese totusi o faza comica dar cand a inceput sa adune piesele dupa jos am observat ca bateria era pur si simplu ” umflata ” .
    Telefonu nu era iphone si cred ca daca spatele nu era detasabil , bateria urma sa faca “bum”.
    Deci este cat se poate de adevarat si spre norocul nostru aceste cazuri sunt destul de rare.
    Faptu ca se tot aude de iphone-uri a caror baterii explodeaza se datoreaza probabil numarului foarte mare de idevice-uri sau poate ca intradevar au si o problema pe care momentan nu o pot rezolva.
    Eu unu folosesc foarte des casca pentru ca sunt obijnuit de la masina si chiar daca se intampla sa explodeze nu patesc nimic :)))))))

  5. mare lucru… cate telefoane nu “explodeaza” din cauza bateriei… daca este Apple (sau Eipăl) pt unii inseamna ca nu se poate intampla ?

  6. Baterile se umfla dar nu explodeaza decat la un scurt circuit de un voltaj foarte mare si nu stiu cat de mare voltaj poate avea o amarata de baterie pentru iPhone

  7. Salutare. Observ ca e mai ” bulita” fata decat spatele, unde este normal, bateria. Eu cred ca s-a intamplat altceva cu telefonul ala. Au mai explodat si alte telefoane, dar “s-a prajit” spatele. In fine… o zi placuta va doresc!