Goophone i5S – prima “clona” a iPhone 5S se vinde in peste 1000 de exemplare in doar 21 de minute (Video)

[youtube]http://youtu.be/82Xj-cfjuGU[/youtube]

  Zilele trecute v-am spus ca Goophone i5S se vrea a fi prima “clona” a iPhone 5S, desi termenul il folosesc cu lejeritate pentru ca deocamdata doar banuim ca noul terminal va pastra design-ul iPhone 5. Daca va imaginati ca iPhone 5S ar urma sa genereze interes extrem de mare pentru Apple, ei bine nici aceasta “clona” nu sta chiar atat de rau, primele 1000 de unitati fiind vandute in doar 21 de minute la pretul de 99$. Producatorul lor a organizat o promotie, vanzand primele unitati cu 50$ reducere si se pare ca a avut extrem de mult succes.

  In general clonele iDevice-urilor se vand foarte bine in China in baza preturilor mici, iar Goophone i5S demonstreaza ca produsele Apple sunt in continuare foarte populare. Desigur ca 1000 de unitati nu reprezinta foarte mult, insa daca ne gandim ca acestea s-au dat in doar 21 de minute de la pornirea sesiunii de precomenzi, ne putem face o idee in legatura cu interesul fata de ele si fata de iPhone 5S.

18 COMENTARII

  1. Sincer mi-as lua unul,nu de alta dar sunt curios cum se misca,cum este ecranul etc.cat despre cele spuse de userul de mai sus,e comic si el….Daca stii vreun link zaone te rog sa il postezi.

  2. Tocmai am butonat aceasta clona (I5S).
    Chiar pot sa spun ca e mai bun decat S3 cum a scris cineva mai sus, se misca mai fluid fata de S3 :)).
    Pana si butonul de Home lucreaza ca la iPhone.
    Dar atunci cand e tinut in mana se simte plasticul ieftin si grosolan.

  3. yo unu daca ar fi sa aleg intre iphone 5 si clona asta as alege clona 🙂 pentru ca il imita perfect si se misca foarte bine, iar diferenta de bani dintre clona si i5 (in opinia mea) … pana la urma aplicatiile se gasesc pe ambele sisteme (iOS si Android) si ajungi sa faci aceleasi lucruri cu ambele (din cate vad imita perfect iOS) 🙂

  4. cei ce zic ca aceasta clona intrece S3, nu stiu la ce se refera pentru ca nu are cum sa-l intreaca (poate doar la design)… dotarile hardware sunt net superioare la S3, iar androidul nu are cum sa ruleze mai prost pe un quad core 🙂 … probabil sunt subiectivi sau/si posesori de iphone

  5. Diferenta de bani intre clona asta (si nu numai) si original, o face sistemul de operare iOS pe care nicio clona nu-l va putea avea. Datorita acestui sistem de operare prefer iPhone in fata oricarei alte porcarii cu Android, fie el si cu fata de iOS. Ce face iOS, Android doar incearca sa imite. Cum naiba sa fie mai bun un SO open source decat unul dezvoltat pe bani?

  6. Frate nu va inteleg…toti comentati pe aici si laudati atat de mult firma apple…daca v’ar da cate 1€ pentru fiecare lauda pe care o faceti ati ajunge departe…cu toate ca sunt posesor de iphone nu ii vad deloc pe cei de la apple superiori celor de la Samsung..in primul rand Samsung e leader pe piata mondiala de smarphoneuri:)…ati uitat de unde ati plecat acum vreti doar telefoane “premium”….ei bine ce vedeti premium in iphone5….cei de la Samsung mereu au incercat sa aduca chestii noi nu doar la design ci si la performante…eu sincer consider ca iphone 5 e doar un upgrade la 4…pana si pe 3gs poti face ce faci pe iphone 5 doar ca la o viteza ceva mai redusa…asta numiti voi premium?…dar ma rog in ziua de azi oricine de la tara are un telefon premium cu marul pe el:)….

  7. @Adrian spune-mi un lucru care-l face iOS si nu-l poti face pe android 🙂 … plus ca pe device-urile cu android poti downloada torrente (pt cei care vor) si poti conecta gamepad de xbox sau playstation cu ajutorul cablului otg 🙂 … iar iOS este acelasi sistem din 2007 de la primul iPhone (acelasi UI care pe mine unu m-a plictisit dupa 3 ani de folosire si m-a facut sa incerc si alte sisteme de operare) … deja sincer la cum se misca aceasta clona nici nu-ti mai da impresia ca tii o clona in mana (poate doar sa zici la feelingul materialelor din care e facut telefonul) … marele minus ar putea fi bateria care sa tina ca la orice iphone/smarpthone sau chiar mai putin in functie de cum il folosesti