LIVE – PREZENTARE Samsung Galaxy S IV (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IDXILsX7_QI[/youtube]

  Desi i-ati vazut deja o parte din functii, in doar 7 ore si jumatate Samsung Galaxy S IV va fi prezentat oficial de catre Samsung, iar aici puteti vedea intreaga conferinta ce va avea loc in SUA. Pana una alta, puteti viziona aici noile functii ale terminalului.

52 COMENTARII

  1. Corect Drewas! Eu ars vrea ca urmatorul iphone sa arate ca ipod subtire si elegant, dar abea astept sa vad videoul asta de prezentare ca mam saturat de iphone, trec la samsung pana in septembrie cand asa iasa iphone 5S…

  2. Si care o sa fie diferenta @Robert?:)) 5Su o sa fie la fel ca 5….probabil in loc de dual core 1.2 o sa fie 1.5 si deja sunt prea multe schimbari:))

  3. @ Robert: Nu ma intereseaza cum va arata S4 dar as trece pe HTC One. O sa mai astept o perioada sa vad parerile altora mai ales despre autonomia bateriei.

  4. Zaone este un tip detreaba, situl e dedicat pentru idevice-uri dar trebuie sa ne cunoastem inamicu, inplus asta da o nota buna sitului, suntem oameni nu dictatori sa vedem doar ce vrem.

  5. @hybrid :)) tu vrei sa zici ca galaxy s3 seamana cu s2?:)), dar ce sa mai zicem de iphone 2g pana la 3gs si de la iphone 4 pana la iphone 5 , ce-a mai mare problema la Samsung este marimea telefonului, am s3 si mi se pare deja prea mare adica e de ajuns acuma cu s4 5 inchi… nu stiu ce sa zic

  6. @Ierima Vasile BOgdan – incep sa cred ca unii deja devin noliferi si sunt sedati de virusul apple, cica “trebuie sa ne cunoastem inamicul” .. deci iti dai seama ca in mintea lui de neanderthalian modern nu stie altceva “sustin apple, injur samsung, sustin apple, injur samsung ” la infinit … omule get a life, lasa-te condus de propriile nevoi, nu de un brandul apple/samsung/htc etc, daca maine apare un telefon carutza-phone si e pe gustul meu si merge exact cum vreau, ma duc si-l cumpar, nu-i neaparat sa ma vada ionescu, popescu pe strada ca am maru,cercu,patratu pe spatele telefonului … ma intreb cand o sa se destepte populatia lumii moderne si nu se va mai lasa manipulata de orice si oricine :/ pff….

  7. Da dar rivalii(ul) companiei apple in materie de smartphone nu este doar samsung, htc dc nu a fost prezentat asa cum este prezentat samsung pe forumul acesta cand htc ar trebui sa fie un rival egal cu samsung la ce terminale are

  8. Sunteți voi inamici intre voi Românii ?
    Pășiti asa usor in războaiele altora?
    Sincer e clar ca asta e apanajul unor tineri lipsiți de experiența vietii.
    Sunt niste telefoane si nimic mai mult.
    Pace voua si maturitate in gandire.
    Sa va invrajbiti intre voi de la niste telefoane care nici nu sunt facute de noi…străinii cred ca isi freaca mainile de bucurie.
    Un blog extraordinar. ..dati-i înainte tot asa…ati pășit pe un drum greșit si îndrumați tinerii spre idei si idealuri fara valoare.
    Certati-va tata…indiferent ca aveti android sau ios.

  9. Daca nu ati fi atat de incuiati si ati gandi putin ati putea sa va dati seama foarte usor ca trebuie sa ai ochelari de cal sa prezinti doar ce are legatura directa cu apple. + Ca lansarea acestui terminal influenteaza foarte mult apple stati voi linistiti.
    Si pana la urma de ce va frustrati oricum asa cand auziti de samsung? Mai rau decat indoctrinatii musulmani care nu pot auzi de alte religii.

  10. Zoane, Bravo, sincer dupa parerea mea e cel mai tare blog din Romania, si chiar apreciez ca poti arata si alte smarphonuri nu neaparat produsele celor de la Apple, ca numai asa putem compara performantele altor mobile, Felicitari si bravo inca o data.

  11. @Maryuzzz te rog sa cauti cateva studii legate de cota de piata HTC fata de cea Samsung si poate vei pricepe. Inafara de asta nu cred ca Htc a avut livestream de la prezentarea HTC one dar toate informatiile importante au fost publicate aici.
    Cat despre comentariul tau, Vasile nu pot sa spun decat ca esti amuzant rau. Samsung nu e inamicul tau, e “inamicul” Apple, in cel mai rau caz. Pentru tine, in schimb, daca nu ar exista Samsung ti-ar fi doar mai rau, intrucat nici Apple nu s-ar mai stradui sa scoata produse competitive pe piata. Bineinteles lucrul asta se intampla si in sens invers. Din pacate mult prea multi utilizatori nu isi dau seama ca aceste companii si competitia dintre ele sunt esentiale pentru progres si ca orice proces de brevete castigat de oricare din aceste companii este o pierdere pentru utilizatori, fie ei useri apple sau useri samsung.

  12. Nu uitati ca prin venele unui blogger precum Zaone curge fresh de Mere ,asa ca nu-l mai laudati atat ca-l deochiati ;).
    Sa tinem pumnii Stelei si hai sa-l vedem pe marele S4 ….

  13. Nu am nimic cu Htc, am avut Desire bun telu dar cam batranesc:)), si avea cateva probleme majore:
    1 Bateria se ducea imediat nici o zi… depinde cum il foloseai
    2 Camera dezastru era de 5 MP si film 720p dar….
    3 Htc sense care e mai praf ca stoc android si mai prost optimizat,adica se misca dezastru erori multe…
    Dar cu htc one poate incepe o noua era:> acuma depinde numai si numai de s4

  14. @Drewas ok sa spunem ca toate iphone-urile arata la fel, dar macar arata bine si mizerile cu android copiaza cat mai mult din design de la iphone dar adauga materiale de 2 bani. E corect?

  15. Nu vreau sa par carcotas dar asta de la Samsung au făcut o trecere importanta( de la paleta de tenis de masa la paleta de tenis de câmp).O seara buna tuturor.

  16. @Claudiu91
    ti se pare ca s3 sau s4 seamana cu iphone???
    pe unii ii F*** grija ca samsung fac palete de tenis
    ai un + Zaone 😉 ca esti realist ,scriind si despre alti producatori ( desi critici cel mai des sammy)

  17. am auzit ca va fi ecranul de 5 inchi. pacat , parerea mea e ca s-urile trebuiau facute de 4.7 maxim , ca de alea cu ecrane mari sunt note-urile…

  18. Ca sa lamuresc lucrurile, mai sus cineva spunea ca acest site este pentru idevice-uri, si se simtea deranjat sa vada articole legat de samsung, din toate astea vroiam sa spun ca zaone face foarte bine ca publica si articolo legate de inamicul lui apple fapt care demonstreaza ca nu este un fanboy apple, iar ca eu as fi atras de idevice este adevarat, atat timp cat nu vo gasii ceva ma bun, Am vazut utilizarea idevice-urilor in multe demoni incepand de la 10 ani, am folosit primul calculator de la apple la 10 ani si mi-am cumparat un pentium 4 la 18 ani si nu am avut atatea probleme cu apple cat am avut cu pentium 4 asta la o varsta frageda, am vazut ce inseama folosirea dispozitivelor apple intr-un studiou audio si mai tarziu pentru procesarea filmelor, asta acum 6 ani, am ramas uimit. si cu toate astea sa nu credeti ca sunt indoctrinat.

  19. Vai, ce prezentare jenanta, ce spectacol dezolant, ce patetic show de stand-up comedy, ce teatru de Ferentari, parca prezinta jucarii Lego…
    P.S.: a nu se intelege ca denigrez calitatea telefonului, care n-are nicio legatura cu reprezentatia penibila a pseudo-actorilor…

  20. Hmm,chiar nu sunt fan samsung , deaia am si venit pe Idevice sa citeste despre Ichestii ci nu pe SDevice …dar in curand asa o sa se numeasca ” Sdevice pentru cei pasionati de samsung “

  21. Pe scurt: 1. apple su duce rau de tot la vale, prezentarile ei sunt foarte seci, deloc colorate si intr-o oare care masura amuzante, nu mai aduce nici o inovatie.
    2. Samsung a adus o droaie de lucruri noi in s4, la care apple nici nu s-a gandit atunci cand a conceput 5-ul
    3. Samsung are un design grozav la s4, si a facut ce trebuia sa faca, l-a facut o idee mai mic cu un ecran mai mare. Asta e punctul meu de vedere!

  22. Sunt fan iphone 5 dar nu pot sa nu apreciez felul in care a fost prezentarea. Nu mi-a placut 100%, au fost cateva momente putin cam trase de par dar per total a fost muuuult peste prezentarile pe care le face apple. Cat despre s4, nu e asa de rau pe cat credeam, pare chiar bunicel. Nu-mi place designul dar a adus multe noutati. Daca apple nu face ceva magic, se cam duce la vale rau de tot.

  23. @florin si @claudiu91, conteaza mai putin asta. Problema e ca uitandu-ma la prezentare realizez ca ios-ul a ramas in urma raaaau de tot. Nu-mi vine sa cred ce diferenta este la functii. Indiferent cat de prost o sa mearga S4, apple trebuie sa vina cu un ios din era noastra.

    Si da, samsung probabil ca are nevoie de eight core pentru ca are ce sa proceseze. Apple imbunatateste hardware-ul pe un OS antic si se lauda ca e foarte rapid. Normal, dar sa bage toate functiile si widget-urile din S4 sau chiar S3 sa vad cat de rapid mai e.

    Daca nu ar fi atat de mare, as inlocui maine iphone-ul pe un S4 indiferent cat de urat e si prost ar merge.

  24. Parerile dupa cum vad sunt impartite dar mie mi-a placut prezentarea foarte mult. Nu mi-am dat seama cand a trecut o ora. Telefonul imi place din cate am vazut, astept sa apara in magazine sa vad cum se simte in mana, high class or low class. Multe functii noi, mai mult sau mai putin utile. Ma bucur pentru noul S4, poate concurenta apare cu ceva cu adevarat inovator. Felicitari Samsung.

  25. Samsung why you keep using plastic??!. Foarte interesanta prezentarea, iar pentru cei care au zis ca a fost oribila, groaznica, etc – nu stiu sa aprecieze o prezentare ce a fost dusa aproape la rang de arta, nu ca si prezentarile liniare ale lui Apple, care au avut magia lui Steve Jobs – care le-a facut fermecatoare, dar fara Stee Jobs nu mai poate Apple sa zica simplitatea e frumusete.
    Telefonul arata destul de bine ca si design, ecranul e superb, specifiatiile la fel, dar e din PLASTIC! Anyway, GS3 was inspired by nature, and GS4 was inspired by … GS3?

  26. foarte slab. circ, parada, neseriozitate. am crezut ca va fi ceva misto dar a fost groaznic si acuma ma doare si capu’, pe bune :-j.

  27. deci umoove e software pentru eye-tracking, chestia cu trasudu’ il gasiti in appstore voice translation free/pro. de iphoto si imovie ce sa mai zic. pentru mine nu au venit cu nimic nou! s5 cred ca va avea 20 de mii de senzori, plin de puncte, pentru ce?:)) senzor de….foarte slab, vorba lui Thomas parada, circ

  28. Ce inovati ati vazut voi? In afara ecranul si camera care ar trebui sa fie superioare celor de pe i5 + alte 2/3 prostii… Nimic! As putea spune doar ca au imbunatatit, cea ce era de asteptat. Dar inovatii nu sunt! Iar punctul pe i este pus de design, intre un i4s si i5 sunt diferente destul de majore atat timp cat le poti diferentia foarte usor, insa aici nu sunt diferente fata de s3! In schimb felicitarii pentru frumoasa prezentate, mult peste cele dacute de apple!

  29. Cate pasiuni?Si pentru ce?Si mie imi place iphonul si am de cand a aparut 3 g pana acuma da nu m-as da in laturi de la un Samsung de asta.Ca la o adica le vad utilitate si nu brandu.Prea putin ma intereseaza.Si hai sa nu fim carcotasi Samsung face telefoane bune si de calitate.Nu sariti in sus ca Zaone aduce aici si alta gama de gadgeturi.Si cred ca ar trebui sa fim realisti.Daca “marul” nu face ceva “viermele”Samsung o sa isi faca,casa in el.