HTC si LG isi promoveaza terminalele in fata presei si oamenilor prezenti la evenimentul de prezentare a Samsung Galaxy S IV

  Samsung a aratat lumii intregi ca a fi nesimtit iti poate aduce o crestere in vanzari si daca Apple nu le-a dat peste nas cand au inceput sa faca prostii, HTC si LG au facut-o intr-un mod foarte frumos. Samsung Galaxy S IV a fost prezentat la Radio City in Times Square din New York, insa evenimentul a inceput cu intarziere si presa a fost tinuta afara cateva minute in plus. Pentru a calma cateva persoane infometate si infrugurate, cei de la HTC au trimis cateva domnisoare cu mancare si bauturi, ele promovand noul terminal HTC One intr-un mod foarte frumos.

  Preluand ideile celor de la Samsung, LG a facut un gest si mai delicat, amplasand un banner publicitar imens, pentru promovarea LG Optimus 4, chiar deasupra celui care anunta evenimentul de prezentare a Samsung Galaxy S IV, generand probabil destula confuzie pentru cei care au vizitat locatia. Per total HTC si LG demonstreaza ca exista moduri bune de a iti promova produsele, fara a jigni utilizatorii produselor concurente, insa ma indoiesc ca exista cineva la Samsung care sa inteleaga lucrul asta.