Prima Pagina HTC HTC si LG isi promoveaza terminalele in fata presei si oamenilor prezenti...

HTC si LG isi promoveaza terminalele in fata presei si oamenilor prezenti la evenimentul de prezentare a Samsung Galaxy S IV

  Samsung a aratat lumii intregi ca a fi nesimtit iti poate aduce o crestere in vanzari si daca Apple nu le-a dat peste nas cand au inceput sa faca prostii, HTC si LG au facut-o intr-un mod foarte frumos. Samsung Galaxy S IV a fost prezentat la Radio City in Times Square din New York, insa evenimentul a inceput cu intarziere si presa a fost tinuta afara cateva minute in plus. Pentru a calma cateva persoane infometate si infrugurate, cei de la HTC au trimis cateva domnisoare cu mancare si bauturi, ele promovand noul terminal HTC One intr-un mod foarte frumos.

  Preluand ideile celor de la Samsung, LG a facut un gest si mai delicat, amplasand un banner publicitar imens, pentru promovarea LG Optimus 4, chiar deasupra celui care anunta evenimentul de prezentare a Samsung Galaxy S IV, generand probabil destula confuzie pentru cei care au vizitat locatia. Per total HTC si LG demonstreaza ca exista moduri bune de a iti promova produsele, fara a jigni utilizatorii produselor concurente, insa ma indoiesc ca exista cineva la Samsung care sa inteleaga lucrul asta.