Prima Pagina Blackberry Z10 iPhone 5 vs HTC One vs BlackBerry Z10 vs Samsung Galaxy S...

iPhone 5 vs HTC One vs BlackBerry Z10 vs Samsung Galaxy S IV – tabel comparativ

  iPhone 5, HTC One, BlackBerry Z10, Samsung Galaxy S IV si Samsung Galaxy Note II sunt cele mai populare smartphone-uri ale momentului, ultimele 3 terminale fiind prezentate si partial lansate in primele 3 luni ale acestui an. Samsung Galaxy S IV este cel mai recent dintre ele, a fost prezentat in cursul noptii trecute de catre Samsung, iar din punct de vedere al specificatiilor este impresionant. Are si un software pe masura care ofera functionalitate interesanta pentru utilizatori, insa folosirea plasticului si pastrarea design-ului reprezinta doua bile negre, din punctul meu de vedere.

 • liviu’s

  iPhone 5 e cel mai slab. La procesor e mai slab, la ram e mai slab si la baterie e mai slab…ingrozitor, sunt de fapt cele mai importante lucruri…si nu inteleg de ce…si eu tot iPhone am si iubesc…he he he…

 • Cosmin

  Iar suntem rautaciosi, e mai bine sa fie din aluminiu care se sterge???? Sau sa fie doar cu un rand de icoane mai bun decat predecesoru ?????

 • vlad

  liviu’s nu intelegi de ce e mai slab la procesor si la ram si are si mai putina baterie? Pentru ca un procesor quad core foloseste mult mai multa baterie decat un dual core,plus ca iphone se misca foarte bine cu procesorul dual core,nu are nevoie de mai mult la fel cand e vorba si de ram,iar bateria tine probabil la fel pe s4 ca si pe iphone 5

 • Cei care pot miniaturizeaza, iar cei care nu pot, maresc ecranul. Nu poti livra un telefon cu baterie de 2600 mAh (si diagonala 5″) intr-un telefon cu display de 4″. Daca tehnologia le-ar fi permis, ar fi pastrat dimensiunile.

  De partea cealalta, miniaturizarea nu poate merge oricat de departe. Intre cele doua extreme SAMSUNG va adauga RAM si mAh, atat timp cat telefonul nu va deveni tableta, iar APPLE va “indesa” in acelasi spatiu cat mai multa tehnologie posibila. Fara un telefon ieftin (asa cum a facut cu iPad mini), APPLE va pierde cota de piata. Brazilia, China, India vor determina castigatorul, iar APPLE (in cele din urma) va asculta piata.

 • djcata03

  tabelul e gresit putin , S4 are Android 4..2.2

 • catanzaro27

  Si nu are procesor de 1.8ghz. Nu e bun tabelul.

 • sergiu

  @zaone – sunt gresite informatiile din tabel! plastic s4 are 7.9mm grosime, si la lungime si latime la fel..

 • moka

  vad ca va plangeti ca iphone-ul 5 e cel mai slab…. sa nu credeti asta , la performante e cel mai bun , eu am comparat personal cu s4 si il rupe la tot ce inseamna viteza cu tot cu procesorul lui , si sa va spun si ca am comparat un s3 cu un 3gs si l-a facut de rusine 3gs-ul , a intrat mai repede pana si in facebook , pai daca eu cu iphone si unu cu un s3 ne punem sa dam un telefon , pana ii intra lu ala cu s3-u in aplicatia telefon , pana muta la contacte , pana gaseste contactul cu scroll-ul ala de kkt eu cu iphone am si terminat de vorbit. Tin sa precizez ca am avut s3 pentru doar 5 zile ca nu am gasit sa-l dau mai rpd.