Prima Pagina Camera Samsung Galaxy S4 vs iPhone 5 – comparatia camerelor (Poze)

Samsung Galaxy S4 vs iPhone 5 – comparatia camerelor (Poze)

  Dimineata v-am prezentat o comparatie intre doua clipuri video inregistrate cu Samsung Galasy S4 si terminalul iPhone 5, iar acum vine randul unei comparatii a modului in care inregistreaza fiecare pozele. Daca in cazul clipurilor video iPhone 5 parea sa aiba un usor avantaj fata de Samsung Galaxy S 4, in cazul pozelor, lucrurile sunt diferite si terminalul celor de la Samsung pare sa inregistreze poze care au culori ceva mai naturale. In fiecare segment, poza facuta cu Samsung Galaxy S4 este prima, iar cea facuta cu iPhone 5 este a doua.

 • Ion

  Sunt aici mai multe poze facute de S4 -http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S-4-photo-samples-appear_id40844#6-

  Arata foarte bine ! Ceea ce era si de asteptat, tinand cont ca e varful de gama al Samsung, abia lansat.
  In opinia mea, o comparatie ar fi binevenita cu iphone 6, nu cu 5 care deja a strans ceva vechime si este clar in urma terminalelor lansate recent.

 • eSascha

  si mie mi se pare ca se vede foarte bine:) culorile sunt mai calde si pozele sunt mai luminoase

 • Alex_rpm

  Samsung a facut prima oara comparatie cu i5-ul, ca are procesor mai bun, card, bluetooth ecran mai bun decat retina etc, etc,etc.

 • Șef

  Tinand cont ca s4 are si mai multe moduri

 • eugen

  in poze este s3 ….sa inteleg ca s-a folosit s4 pentru a poza s3 ???

 • SSS

  Mi se par mai luminate cele facute de s4. Dupa mine nu prea se vad cei 5 mp in plus.

 • MadalinN

  Mai bun s4-ul. Ca detaliu, dar si culori.

 • @SSS
  Faci parte din gloata care are impresia că megapixeli mulţi înseamnă calitate?
  Să nu înţelegi greşit, sunt de acord că în COMPARAŢIA ASTA – care mie-mi pare puţin “neprofesională” – S4 iese învingător, dar nu asta e indignarea mea, ci faptul că majoritatea oamenilor sunt “manelişti”, în sensul că merg după ureche, să sune bine, şi au impresia că dacă 13>8 atunci pozele făcute cu 13 sunt mai calitative! GREŞIT! Sunt doar mai mari, ca dimensiune efectivă (“suprafaţă”)!

 • Ionutz51

  Icetkk are perfecta dreptate. Aici nu marimea conteaza:)) iar ca argument va aduc si recentul telefon de la HTC.

 • ionut

  comparatii inutile, cum sa compari mere cu pere?…ar trebuii sa comparati 2 terminale de aceeasi clasa, ptr cine doreste un telefon smart, i5 este mai mult decat ok, cine doreste o paleta cu carcasa de plastic care sa stea cu frica sa nu ii croiasca display ul sa isi ia s4…iar samsung ul un smart bun de altfel, pana nu va gasi o solutie intre hardware si software nu va bate viteza de reactie a celor de la apple.

 • Mihai

  Are ceva Mai bun WB nimic altceva nu se stie in ce conditii de lumina au fost facute Acele Foto

 • daniel

  mda ce sa zic daca va uitati exemplu prima poza cu s4 fata koreanului este in ceata,alte aspecte in majoritatea pozelor cele de s4sunt mai aproape facute si din ce se stie putem spune ca fiecare milimetru diferit face o poza diferita..am curaj sa spun ca daca ar face prima poza cu s4 si a2a tot cu s4 se vede diferenta intre ele… lumina are reflexie diferita pentru fiecare milimetru..daca gresesc corectatima dar intr-un cuvant aceste poze sunt neprofesionale ar trebuii luat un trepied fix si facute poze din acelasi unghi…parerea mea a vrut sa puna i5 in lumina proasta facand aceste poze de k2…