Samsung Galaxy S4 vs iPhone 5 – comparatia camerelor (Poze)

  Dimineata v-am prezentat o comparatie intre doua clipuri video inregistrate cu Samsung Galasy S4 si terminalul iPhone 5, iar acum vine randul unei comparatii a modului in care inregistreaza fiecare pozele. Daca in cazul clipurilor video iPhone 5 parea sa aiba un usor avantaj fata de Samsung Galaxy S 4, in cazul pozelor, lucrurile sunt diferite si terminalul celor de la Samsung pare sa inregistreze poze care au culori ceva mai naturale. In fiecare segment, poza facuta cu Samsung Galaxy S4 este prima, iar cea facuta cu iPhone 5 este a doua.

12 COMENTARII

  1. Sunt aici mai multe poze facute de S4 -http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S-4-photo-samples-appear_id40844#6-

    Arata foarte bine ! Ceea ce era si de asteptat, tinand cont ca e varful de gama al Samsung, abia lansat.
    In opinia mea, o comparatie ar fi binevenita cu iphone 6, nu cu 5 care deja a strans ceva vechime si este clar in urma terminalelor lansate recent.

  2. Samsung a facut prima oara comparatie cu i5-ul, ca are procesor mai bun, card, bluetooth ecran mai bun decat retina etc, etc,etc.

  3. @SSS
    Faci parte din gloata care are impresia că megapixeli mulţi înseamnă calitate?
    Să nu înţelegi greşit, sunt de acord că în COMPARAŢIA ASTA – care mie-mi pare puţin “neprofesională” – S4 iese învingător, dar nu asta e indignarea mea, ci faptul că majoritatea oamenilor sunt “manelişti”, în sensul că merg după ureche, să sune bine, şi au impresia că dacă 13>8 atunci pozele făcute cu 13 sunt mai calitative! GREŞIT! Sunt doar mai mari, ca dimensiune efectivă (“suprafaţă”)!

  4. comparatii inutile, cum sa compari mere cu pere?…ar trebuii sa comparati 2 terminale de aceeasi clasa, ptr cine doreste un telefon smart, i5 este mai mult decat ok, cine doreste o paleta cu carcasa de plastic care sa stea cu frica sa nu ii croiasca display ul sa isi ia s4…iar samsung ul un smart bun de altfel, pana nu va gasi o solutie intre hardware si software nu va bate viteza de reactie a celor de la apple.

  5. mda ce sa zic daca va uitati exemplu prima poza cu s4 fata koreanului este in ceata,alte aspecte in majoritatea pozelor cele de s4sunt mai aproape facute si din ce se stie putem spune ca fiecare milimetru diferit face o poza diferita..am curaj sa spun ca daca ar face prima poza cu s4 si a2a tot cu s4 se vede diferenta intre ele… lumina are reflexie diferita pentru fiecare milimetru..daca gresesc corectatima dar intr-un cuvant aceste poze sunt neprofesionale ar trebuii luat un trepied fix si facute poze din acelasi unghi…parerea mea a vrut sa puna i5 in lumina proasta facand aceste poze de k2…