Why iPhone – intr-o noua pagina promotionala, Apple ne spune ca exista iPhone 5 si apoi restul smartphone-urilor

  Why iPhone este o noua pagina promotionala publicata pe website-ul Apple, compania americana dorind sa evidentieze prin intermediul sau principalele motive in baza carora utilizatorii ar trebui sa cumpere acest smartphone. Lansarea Samsung Galaxy S4 pare sa ii fi determinat pe cei de la Apple sa treaca la ofensiva din punct de vedere al marketing-ului, asa ca dupa atacul lui Phil Schiller la adresa Android-ului, iata ca acum Apple vine cu o pagina web in care lauda iPhone 5 si ofera cateva motive solide in baza carora trebuie ales acest smartphone.

There’s iPhone. And then there’s everything else. 

  Cu expresia de mai sus incepe promovarea terminalului in pagina Apple, iar compania incearca sa sustina ideea ca iPhone 5 este in momentul de fata cel mai bun smartphone de pe glob. Apple promoveaza: premiile primite de iPhone-uri pentru un grad mare de satisfactie in randul clientilor, design-ul “revolutionar”, Retina Display-ul disponibil doar in iPhone, autonomia bateriei, chip-ul A6 care ofera putere de procesare dar nu consuma multa energie, conectivitatea 4G LTE, camera care se afla in topurile Flickr, iOS 6, Siri si iCloud.

  Apple a trimis cateva sute de email-uri clientilor promovand aceasta pagina web si este destul de clar ca americanii din Cupertino se simt amenintati de recentele terminale Android. Desi o buna parte din ceea ce spun ei acolo este adevarat, marketing-ul nu poate tine un produs in top pentru totdeauna si Apple trebuie sa vina cu multe functii noi, altfel risca sa fie trecuta cu vederea de consumatori.