Prima Pagina Apple iPad 5 si iPad Mini 2 urmeaza sa fie lansate in toamna,...

iPad 5 si iPad Mini 2 urmeaza sa fie lansate in toamna, iPad Mini inca inregistreaza vanzari foarte bune

  Desi tableta iPad Mini a fost lansata in luna noiembrie a anului trecut, se pare ca produsul inca inregistreaza vanzari bune, iar Apple nu gaseste un motiv suficient de solid pentru a il inlocui. Din China aflam ca iPad 5 si iPad Mini 2 urmeaza sa fie lansate in al treimea trimestru al acestui an, vanzarile bune ale iPad Mini convingand Apple sa nu grabeasca o actualizare a seriei. iPad Mini 2 ar urma sa contina Retina Display-ul pe care si-l doreste toata lumea, insa alte informatii privind posibilele schimbari nu exista.

  Tabletele iPad cu ecrane de 9.7 inch au scazut mult in popularitate in ultimele luni, pe iPad Mini se poate da vina, insa Apple nu pare absolut deloc ingrijorata. Desi iPad Mini genereaza venituri mai mici, vanzarea unui numar mai mare de unitati poate creste incasarile totale ale companiei si deocamdata acest lucru se intampla. Era de asteptat ca Apple sa nu actualizeze seria de iPad-uri pana in toamna acestui an, iar zvonurile aparute pana acum indica acest lucru.

 • Amfetamin

  E o contradictie de termeni aici,adica toată lumea vrea Retina display pe iPad mini 2,dar cu toate astea are vânzări record cu ecran non-Retina! Plus hardware-ul invechit de pe ipad2! Eu cel puțin tocmai din aceasta cauza nu mi-am luat iPad mini si sincer ma mir de succesul pe care il are. Astept sa vad ce apecificatii va avea iPad mini 2,dar mai degrabă cred ca îmi voi lua iPad 5,mai mare,mai frumos,plus un hardware pe masura(pe care sigur il va avea)!

 • Contractictie sau nu, asta e realitatea. Desi lumea se plange, tableta are vanzari mari.

 • Mihaela

  Tabletele mici sunt DEAD ON ARRIVAL. (Steve Jobs 2011)

 • @Mihaela: Atunci erau.

 • Jayson

  @Amfetamin
  Nu poti sa te iei dupa parerile nimanui.
  SI aici pe “idevice” cand se vorbea de designul alungit al iphoneului 5, 95% dintre comentatori ziceau k ei nu o sa cumpere niciodata asa ceva si ca e groaznic si k e foarte urat, si na, sa fim seriosi.. ce vanzari a avut iphoneul:)
  SI comentarii in genul asta au fost si pe siteurile de afara, desigur.

 • muzicabuna

  Am avut iPad 3 Retina pentru aproape un an (din martie 2013) si tocmai l-am inlocuit cu un iPad Mini pentru un motiv simplu: cea mai buna tableta e cea pe care o ai cu tine.
  Am identificat mai multe momente in ultimul an cand mi-ar fi placut / trebuit sa am cu mine tableta si n-am avut-o pentru ca era prea grea / incomoda de transportat.
  Prin urmare, am hotarat ca o reducere a diagonalei cu 18.55% (ca minus) merita suportata pentru o reducere a greutatii cu 52,87% (adica de ~2,12 ori mai usoara) – cifrele exacte sunt aici http://www.apple.com/ipad/compare/
  La ~3 spatamani de cand am trecut la iPad Mini, sunt absolut incantat de alegerea facuta si nu simt catusi de putin lipsa display-ului Retina. Pot lua tableta cu mine absolut oriunde, fara sa o simt, nici ca greutate si nici ca dimensiuni.
  Si am inceput sa inteleg de ce se vinde atat de bine.
  @ Mihaela – Steve Jobs a dat-o in bara lamentabil cu respectiva afirmatie / convingere.
  Prefer tandemul iPhone 4 retina + iPad mini oricarui “telefon destept” cu ecran de 4,7/5/6 inch, indiferent de cine-l produce, din simplul motiv ca un astfel de obiect nu incape comod in orice buzunar.