iPlifier™ promite sa amplifice sunetele redate de difuzorul iPhone-ului tau (Video)

  iPlifier™ este proiectul unui accesoriu pentru terminale iPhone, rolul sau fiind de a amplifica sunetele reproduse de catre difuzorul terminalelor noastre. Stim cu totii ca iPhone-ul nu are un difuzor puternic, iar intr-o zona cu galagie multa exista posibilitatea nici macar sa nu il auziti sunand, sa nu mai vorbim despre redarea unei melodii sau a unui clip video. iPlifier vine sa rezolve aceasta problema, accesoriul din plastic montandu-se prin portul de incarcare si amplificand sunetele prin simpla regandire a traseului pe care ele il parcurg.

Introducing the iPlifier. An accessory for your iPhone 5 that amplify your iPhone’s sound. The iPlifier works in both quiet and loud environments and creates a better experience while you listen to your music, watch videos or play games. 

  Practic vorbim despre o bucata de plastic pe care o atasati iPhone-ului si care directioneaza sunetele spre panoul frontal al terminalului in loc sa permita disiparea lor spre laterala acestuia. Ideea a fost utilizata cu succes la tabletele iPad, acum ea va fi disponibila si pentru iPhone, iar intregul accesoriu merita banii pentru cei care au nevoie intr-adevar de el. Deocamdata iPlifier nu si-a atins suma necesara pentru finantare, insa exista sanse bune sa o faca in urmatoarea luna.

10 COMENTARII

  1. Asta o fi pentru alte natii, mai naive…nu cred ca pune botu romanu’ la asa ceva…O chestie total inutila. Mai bine arata un dispozitiv waterproof…sa iti folosesti iPhone-ul sub apa…