iPhone 5S cu un nou procesor si camera mai buna ar urma sa ajunga pe piata cel tarziu in luna iulie

  iPhone 5S pare sa fie in momentul de fata pregatit pentru o lansare ce urmeaza sa aiba loc in luna iulie, Apple cerand partenerilor sa inceapa sa livreze primele componente ale terminalului la sfarsitul lunii mai. Atunci ar urma sa inceapa procesul de productie la scara industriala a dispozitivului a carui lansare ar putea avea loc in Q3 2013, adica cel mai probabil in luna iulie. iPhone 5S ar urma sa aiba un procesor nou si o camera mai buna, imbunatatirile fiind minore fata de iPhone 5, in concordanta cu denumirea pe care urmeaza sa i-o aplice Apple.

Components for the next-generation iPhone will start shipping at the end of May with the new smartphone to have a chance of showing up in the third quarter, according to sources from the upstream supply chain. The new iPhone will not receive a major upgrade and may just be a slightly enhanced version of iPhone 5 (iPhone 5S), the sources said citing their latest specification data. The iPhone 5S is expected to feature a higher-end processor as well as higher-megapixel camera modules, the sources said.

  Practic toate zvonurile aparute recent dau drept sigura lansarea iPhone 5S in vara acestui an si cand toate sursele au aceeasi informatie, e clar ca Apple pregateste acest lucru. Din pacate trebuie sa ne asteptam la schimbari importante pe partea software, deoarece in cazul hardware-ului nu vom avea decat componente mai puternice si o camera mai buna, poate si un cititor de amprente. iOS 7 va fi lansat impreuna cu iPhone 5S, iar Apple ar putea sa inceapa sa testeze noua versiune a iOS chiar din luna mai.