iPad 5 si iPad Mini 2 ar urma sa fie produse fara ecrane Samsung

  Procesul de separare dintre Apple si Samsung ar urma sa continue anul acesta, compania americana luand aparent decizia de a nu utiliza ecrane Samsung pentru tabletele iPad 5 si iPad Mini 2. Apple a trimis deja documente catre Sharp, Japan Display, AU Optronics si LG Display cerand partenerilor cotatii pentru livrarea ecranelor pentru ambele tablete, insa Samsung a fost scoasa din ecuatie. Se pare ca Apple doreste intr-un final sa renunte la coreenii de la Samsung pentru producerea unor componente ale iDevice-urilor si ecranele par a fi primele sacrificate.

Apple iPad mini with the fifth-generation iPad released this year to two known products do not use any part of the display of the Samsung. Another all-new model from Samsung’s Solid State Drive (SSD) use lowered the weight of the mini-notebook Macbook Samsung also against Apple Other excavations in other parts supplier is focused.

  Ideea celor de la Apple este justificata prin faptul ca Samsung nu prea stie sa respecte relatia pe care o are cu americanii si inlocuirea partiala ce a avut loc inca de anul trecut nu a afectat utilizatorii. Chiar si fara Samsung, Apple poate obtine indeajuns de multe ecrane pentru tabletele sale, acum ramane doar de vazut cati dintre potentialii parteneri vor fi alesi pentru a produce ecranele.