Prima Pagina Apple iPad 5 si iPad Mini 2 ar urma sa fie produse fara...

iPad 5 si iPad Mini 2 ar urma sa fie produse fara ecrane Samsung

  Procesul de separare dintre Apple si Samsung ar urma sa continue anul acesta, compania americana luand aparent decizia de a nu utiliza ecrane Samsung pentru tabletele iPad 5 si iPad Mini 2. Apple a trimis deja documente catre Sharp, Japan Display, AU Optronics si LG Display cerand partenerilor cotatii pentru livrarea ecranelor pentru ambele tablete, insa Samsung a fost scoasa din ecuatie. Se pare ca Apple doreste intr-un final sa renunte la coreenii de la Samsung pentru producerea unor componente ale iDevice-urilor si ecranele par a fi primele sacrificate.

Apple iPad mini with the fifth-generation iPad released this year to two known products do not use any part of the display of the Samsung. Another all-new model from Samsung’s Solid State Drive (SSD) use lowered the weight of the mini-notebook Macbook Samsung also against Apple Other excavations in other parts supplier is focused.

  Ideea celor de la Apple este justificata prin faptul ca Samsung nu prea stie sa respecte relatia pe care o are cu americanii si inlocuirea partiala ce a avut loc inca de anul trecut nu a afectat utilizatorii. Chiar si fara Samsung, Apple poate obtine indeajuns de multe ecrane pentru tabletele sale, acum ramane doar de vazut cati dintre potentialii parteneri vor fi alesi pentru a produce ecranele.

 • alin turcu

  in sfarsit !

 • and1

  Se stie ca Samsung face cele mai bune display-uri(nu numai pentru telefoane), aici este vorba de conflictele care le au in instante care au dus la deteriorarea relatiei lor.(Samsung a urcat pretul componentelor produse pentru Apple)

 • Serban

  Da in sfarsit dar ecranele LG au probleme in macbook cu efectele asa zise ghosting ceea ce pe cele samsung nu exista. Sper sa fie atenti, stiu ca Sharp sunt ok

 • Seby

  de acum vor avea probleme si mai mari cei de la apple :)))))) incep sa ma uimeasca cei de la apple cu ideile lor din ultima perioada …………

 • Gabi

  foarte frumos, … dar Samsung detine 3% din actiunele Sharp, investind peste 100 de milioane de dolari la Sharp ptr a avea acces la tehnologiile japonezilor. „În aceste condiţii, oficialii Sharp afirmă că se vor concentra pe producţia de ecrane pentru televizoare de dimensiuni mari, dar vor extinde şi vor acorda prioritate livrărilor de ecrane de dimensiuni mici pentru echipamentele mobile dezvoltate de Samsung.”

 • Daniel Ristea

  se vede la macbook retina ce inseamna apple fara samsung

 • liviu’s

  N-ar fi trebuit sa renunte la ecranele samsung. Dar oricum noi cumpartorii nu stim ce este inside. Pt ca nu scrie decat daca il desfaci.

 • iSee

  Ma uit la comenturi si ma minunez, cate minti luminate se afla printre cititorii nostri si cati experti in display-uri iti citesc blogul, bravo Zaone , ai reusit sa aduci numai ingineri pe iDevice.ro .
  Mi-am spus si eu parerea exact ca si cei de mai sus . Sa inceapa acum argumentele luminatilor 🙂