SupraFit te ajuta sa te mentii in forma oriunde te-ai afla

  Azi va prezint Suprafit, o aplicatie utila si amuzanta in acelasi timp, mai ales pentru aceia din voi care stau toata ziua la birou si uita sa mai ia o pauza pentru a-si reincarca bateriile sau pentru putina miscare. Daca vointa nu te ajuta, atunci poate aplicatia SupraFit iti va da, cu ajutorul prietenilor tai, idei si ocazii de a-ti reveni in forma.

  Aplicatia pentru iPhone/iPod Touch va trimite in fiecare zi provocari zilnice, menite sa va mentina in forma, insa in acelasi timp va da posibilitatea sa lansati prin intermediul aplicatiei provocari prietenilor vostri pentru a ii ajuta sa nu uite nici ei, la randul lor, de cele trei elemente esentiale care te ajuta sa fii in forma si sa te simti bine in fiecare zi: nivelul de energie, exercitiul fizic si atentia la ceea ce mananci.

   Aplicatia SupraFit le ia in calcul toate trei si iti trimite provocari pentru fiecare dintre ele in egala masura. Poti sa-ti setezi din aplicatie numarul de provocari pe care esti dispus sa le primesti de la SupraFit in fiecare zi, alegand frecventa  in functie de stilul tau de viata.

Aplicatia trimite automat provocari, dar partea cea mai cool este ca prietenii se pot provoca intre ei si isi pot trimite mesaje in baza provocarilor acceptate sau respinse, pot comenta si trimite pareri intre ei. De asemenea, userii se pot amuza impreuna dand share pe Facebook provocarilor indeplinite, astfel incat toti prietenii sa vada cat de amuzant este sa adopti acest stil de viata sanatos, intr-un mod distractiv si interactiv.

  La deschidere, aplicatia genereaza un profil personalizat in baza caruia sunt trimise provocarile si ofera sfaturi pentru dieta sau modul in care puteti face exercitiile, insa aveti grija sa nu trisati cand raspundeti intrebarilor. Practic, SupraFit este un mic antrenor personal care va motiveaza sa va mentineti in forma fizica si intelectuala, insa pentru asta trebuie sa acceptati provocarile pe care aplicatia vi le ofera prin intermediul notificarilor Push. Cu alte cuvinte, Atentie! Aplicatia SupraFit contine multa buna-dispozitie si prezinta riscul de a te  scoate din rutina zilnica pentru un plus de energie si sanatate!

  Aplicatia SupraFit este disponibila gratuit in App Store aici (link).  Daca esti pe versiunea desktop a iDevice.ro, poti descarca rapid aplicatia pe iPhone, iPod touch sau iPad folosind QR code-ul de mai jos sau butonul de download.

Va provoc sa o descarcati! 🙂

Pretul initial:
Numele:
SupraFit

Gratuit

s





Developer: Mobileworks Commu…
Categoria: Health & Fitness


Descriere: Provocari. Prieteni. Competitie. Distractie. Sfaturi. Toate pentru o viata sanatoasa si plina de energie.

Ai acelasi program incarcat si prea putin timp pentru tine SupraFit te provoaca sa alegi un stil d…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.0 Mb