De la 1 mai Apple nu mai accepta in App Store aplicatii care acceseaza UDID-urile si nu sunt compatibile cu iPhone 5

App Store este magazinul de aplicatii unde gasiti aplicatii pentru iPhone

  In cursul serii trecute cei de la Apple au publicat o notificare prin care isi anuntau dezvoltatorii ca incepand cu 1 mai nu vor mai accepta in App Store aplicatii care acceseaza informatii despre UDID-uri si nu sunt compatibile cu ecranul de 4 inch al iPhone 5. Miscarea vine dupa ce Apple si-a anuntat, acum mai bine de un an de zile, dezvoltatorii ca logarea si accesarea informatiilor despre UDID-uri in scopuri de advertising nu mai sunt acceptate, iar in iOS 6 a inclus un nou sistem de identificare a iDevice-urilor.

Starting May 1, the App Store will no longer accept new apps or app updates that access UDIDs. Please update your apps and servers to associate users with the Vendor or Advertising identifiers introduced in iOS 6. You can find more details in the UIDevice Class Reference.

  Dezvoltatorii se asteaptau mai mult ca sigur ca aceasta masura sa fie aplicata la un moment dat, iata ca a venit si timpul sa fie impusa de catre Apple, deci daca dezvoltati vreo aplicatie, ar fi bine sa respectati regulile Apple.

9 COMENTARII

  1. Apple ar trebui sa scoata absolut toate aplicatiile care exista acum in app store si nu sant compatibile cu iPhone 5 !! Iar referitor la dezvoltatorii care nu si-au apdatat aplicatiile pente iPhone 5 ce pretentii sa ai cand CINE AR TREBUI SA FIE UN EXEMPLU (SI AICI MA REFER LA IDEVICE.RO) NU A FACUTO… BA MAI MULT, CULMEA ZAONE MAI DA SI SFATURI (ar fi bine sa respectati regulile apple)!!!!!! ps. eu am renuntat la absolut toate aplicatiile care nu sant compatibile cu iPhone 5.

  2. Pai dacă sunt persoane care dau sfaturi ca trebuie făcut așa si așa dar la ei in curte nu se prea uita !
    Roata se întoarce ! Sa fi sigur !

  3. Indiferent ce ar crede unii, eu nu sunt dezvoltator de aplicatii si in ciuda eforturilor mele nu am putut sa actualizez aplicatia pentru a fi compatibila cu ecranul iPhone 5 pentru ca sunt intampinat de o neseriozitate din partea partenerilor mei. E simplu..