iPhone 5S va fi lansat in vara impreuna cu un iPhone ieftin care nu va avea Retina Display

35

  Lansarea unui iPhone 5S si a unui iPhone ieftin in vara acestui an devine din ce in ce mai sigura, insa acum aflam ca dispozitivul ieftin ar urma sa nu fie echipat cu Retina Display-ul facut atat de popular de catre Apple. Despre iPhone 5S se preconizeaza doar ca ar urma sa fie disponibil in iunie – iulie, acelasi timeframe fiind dat si pentru iPhone-ul ieftin, insa partea interesanta este ca acesta din urma ar urma sa aiba o carcasa din plastic si sa readuca Apple “in epoca de piatra” a smartphone-urilor.

The low-end iPhone will have the same 4-inch form factor as the iPhone 5, but will have a plastic casing and no Retina display. With a lower price point, AAPL will be able to target a growing and important part of the smartphone market (sub-$400 price band).

  Desi dispozitivul ar urma sa aiba un ecran de 4 inch, acesta ar trebui sa aiba fie rezolutia iPhone 3GS, fie o rezolutie intermediara, desi e greu de crezut ca va fi ceva diferit. Pentru a tine predul de productie scazuta, Apple risca sa-si anuleze castigul dat de lansarea unui iPhone ieftin, neincluderea unui Retina Display intr-un smartphone lansat in 2013 putand fi o mare, mare greseala, insa profitul dicteaza intotdeauna. iPhone 5S ar urma sa readuca increderea in Apple, insa iPhone-ul ieftin ar putea sa o faca uitata, dar totul depinde de americani.