Prima Pagina Apple iPhone 5S va fi lansat in vara impreuna cu un iPhone ieftin...

iPhone 5S va fi lansat in vara impreuna cu un iPhone ieftin care nu va avea Retina Display

  Lansarea unui iPhone 5S si a unui iPhone ieftin in vara acestui an devine din ce in ce mai sigura, insa acum aflam ca dispozitivul ieftin ar urma sa nu fie echipat cu Retina Display-ul facut atat de popular de catre Apple. Despre iPhone 5S se preconizeaza doar ca ar urma sa fie disponibil in iunie – iulie, acelasi timeframe fiind dat si pentru iPhone-ul ieftin, insa partea interesanta este ca acesta din urma ar urma sa aiba o carcasa din plastic si sa readuca Apple “in epoca de piatra” a smartphone-urilor.

The low-end iPhone will have the same 4-inch form factor as the iPhone 5, but will have a plastic casing and no Retina display. With a lower price point, AAPL will be able to target a growing and important part of the smartphone market (sub-$400 price band).

  Desi dispozitivul ar urma sa aiba un ecran de 4 inch, acesta ar trebui sa aiba fie rezolutia iPhone 3GS, fie o rezolutie intermediara, desi e greu de crezut ca va fi ceva diferit. Pentru a tine predul de productie scazuta, Apple risca sa-si anuleze castigul dat de lansarea unui iPhone ieftin, neincluderea unui Retina Display intr-un smartphone lansat in 2013 putand fi o mare, mare greseala, insa profitul dicteaza intotdeauna. iPhone 5S ar urma sa readuca increderea in Apple, insa iPhone-ul ieftin ar putea sa o faca uitata, dar totul depinde de americani.