Prima Pagina Cydia ClearHighNotifications afiseaza notificari transparente in iOS

ClearHighNotifications afiseaza notificari transparente in iOS

  ClearHighNotifications este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar cu ajutorul sau putem afisa notificari transparente in LockScreen-urile iDevice-urilor noastre. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca toate notificarile sunt afisate in chenare transparente prin care puteti vedea wallpaper-ul setat in LockScreen, insa din pacate trebuie sa aveti grija sa setati un wallpaper care nu contine culoarea alba, altfel nu veti vedea textul notificarilor. Pentru a avea parte de efectul complet, trebuie sa instalati NoLockNotificationsBG si Lockscreen Clock Hide din Cydia.

ClearHighNotifications is designed to give you a transparent lock screen alert. The images included here will theme the first popup and move all secondary notifications to the top of the screen. To make the secondary notifications transparent, you must also install NoLockNotificationsBG in Cydia. To hide the lock screen clock, use Lockscreen Clock Hide.

  ClearHighNotifications este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia. Tweak-ul a fost gandit sa functioneze numai pe iPhone-uri cu Retina Display, insa a fost testat doar pe iPhone 5.

 • Olariu

  in sfarsit ceva care sa arate bine cu fullscreen lockscreen :-))

 • Bcr

  Cum se numeste tweak ul care afiseaza ceasul si data?

 • zRR

  Pe iPhone 4, iOS 6.1.1, nu merge decat ce e prezentat in screenshot-ul de pe primul iPhone. Cand e vorba sa-mi apara mai multe notificari (sau “minimizate) apar cu gri…
  Si ma intereseaza si pe mine cum se numeste tweak-ul cu ceasul si data

 • Cosmin

  Folositi si element lockscreen,e cam acelasi lucru, numai ca trebuie winterboard

 • Alex

  Cum se numeste tweakul cu ceasul si data? Arata super!

 • ionutZ

  Nu e Lockscreen Clock Hide? Doar scrie in topic

 • ionutZ

  Am pus lockscreen clock hide pentru ca sa imi dispara ceasu’. merge perfect

 • iXtreme

  @Bcr, @zRR, @Alex: nu e un tweak, e o tema programata prin .html, si o puteti folosi cu Winterboard. Numele temei nu-l stiu, probabil nc nu-i disponibila, dar cine stie sa programeze in .html e f simplu de realizat.

 • ionutZ

  Oooooh. La ceasul ala va refereati! Nu prea l-am observat din cauza marimi ecranului de la telefon.
  Apropo stiti si un tweak in care sa dispara partea gri din butonul de deblocare?

 • catalin C

  @bcr @Alex – adaugati http://patrickmuff.ch/repo/ si de acolo luati colorflow lockscreen sau black & white lockscreen. aveti nevoie de winterboard pentru a le folosi. puteti schimba wallpaper-ul cu ajutorul ifile. vi se explica acolo unde gasiti temele cum sa faceti asta