ClearHighNotifications afiseaza notificari transparente in iOS

10

  ClearHighNotifications este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar cu ajutorul sau putem afisa notificari transparente in LockScreen-urile iDevice-urilor noastre. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca toate notificarile sunt afisate in chenare transparente prin care puteti vedea wallpaper-ul setat in LockScreen, insa din pacate trebuie sa aveti grija sa setati un wallpaper care nu contine culoarea alba, altfel nu veti vedea textul notificarilor. Pentru a avea parte de efectul complet, trebuie sa instalati NoLockNotificationsBG si Lockscreen Clock Hide din Cydia.

ClearHighNotifications is designed to give you a transparent lock screen alert. The images included here will theme the first popup and move all secondary notifications to the top of the screen. To make the secondary notifications transparent, you must also install NoLockNotificationsBG in Cydia. To hide the lock screen clock, use Lockscreen Clock Hide.

  ClearHighNotifications este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia. Tweak-ul a fost gandit sa functioneze numai pe iPhone-uri cu Retina Display, insa a fost testat doar pe iPhone 5.