Prima Pagina Apple Google forteaza Apple sa isi modifice strategia de promovare a MacBook Pro...

Google forteaza Apple sa isi modifice strategia de promovare a MacBook Pro Retina Display

  Cu nu foarte mult timp in urma v-am spus ca Google Chromebook Pixel va fi lansat pe piata in viitorul apropiat, acesta fiind laptop-ul cu cea mai mare rezolutie implementata intr-un ecran pentru un asemenea produs. Lansarea Chromebook Pixel i-a fortat pe cei de la Apple sa modifice textele de promovare ale MacBook Pro-ului cu Retina Display, compania renuntand la expreia prin care afirma ca laptop-ul sau are ecranul cu cea mai mare rezolutie implementata intr-un asemenea produs. Acum Apple afiseaza textul din imaginea de mai sus pentru Mac-urile sale si asta deoarece Chromebook Pixel are o rezlutie de 2500 x 1700 pixeli la un ecran de 12.75 inch.

  MacBook Pro Retina Display 13 inch are o rezolutie de 2560 x 1600 si comparand-o cu cea a Chromebook Pixel-ului puteti observa cu usurinta ca Google a reusit sa dezvolte un produs cu o rezolutie superioara. Desi nimeni nu va observa diferenta dintre rezolutiile celor doua ecrane, ea este suficienta pentru a convinge Apple sa isi reganteasca strategia de marketing.

 • PegasosII

  Pe chrome os nu e mare lucru ca nu ai aplicații

 • Hybrid

  Cate vanzari are chrome pixel ala si cate are retina …

 • Daniel Ristea

  astia 2 dinaintea mea: inainte de apple nu exista tehnologie? daca steve jobs zicea wow ce cool e pc-ul cu windows mai aveati macbook acum? concurenta, inovatia, cercetarea intotdeauna e benefica.

 • cata26manga

  Daca nu era Steve Jobs nu era nici fucking windows! Unii comentati asa ca sa va bagati in seama!

 • Terrymada

  Hai ca iar o dați in polemici aiurea si va certati ca niste copii care merg la gradinita grupa mijlocie. Chiar nu puteți lua articolele lui zaone ca atare, sa rumegati ingormatia din ele si sa mergeți mai departe?!

 • Iulius

  Ce diferenta????????Sa fim seriosi,nesemnificativ!

 • WOW, are 40 de pixeli în plus pe o latură…!

 • Dragos

  Cum ar zice Jobs: Awesome
  Tehnologiile vor fi inventate la timpul necesar, indiferent daca o va face Steve Jobs sau Vasile Gheorghe.
  Si apropo..cred ca inventiile sunt facute de niste ingineri care nu prea au somn..nu o sa auzim niciodata de ei..ci doar de companiile care le scot pe piata.

 • andrei

  Daca scotea apple ecranu asta toti erati woow bc apple . Daca l.a scos google, nu e nimic ca si asa nu se observa … :))).

 • da wow ! ca au fost primii . Daca inventam gaina clasica si la un anumit timp dupa facea cineva curca, toti cotcodaceau ce frumoasa e si ca biata gainusa tre’ sa dispara
  Da aveti dreptate !!! trebuie scimbata strategia de marketing in “dupa noi potopu”

 • da tot eu ca nu mai rezist
  goagle si-a schimbat strategia… au luat un proudus existent l-au analizat si in consecinta iese marea inovatie care nu conteaza… fiti corecti please!!