Call Recorder ne va permite sa inregistram apelurile telefonice facute folosind un iPhone (Video)

[youtube]http://youtu.be/6qmW5qFU8uM[/youtube]

  Call Recorder este un tweak trimis deja pentru publicare in Cydia, iar cu ajutorul sau vom putea inregistra apelurile telefonice facute de pe iPhone. Tweak-ul este dezvoltat de catre dezvoltatorul grec Elias Limneos, omul care ne-a adus SBRotator sau CallBar, iar in cursula cestei zile ar trebui sa il putem cumpara din Cydia. In clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea sa, si observati ca dupa activarea din meniul de setari si acceptarea termenilor si conditiilor, inregistrarea telefonica fara acordul interlocutorului fiind ilegala in anumite tari, tweak-ul va deveni utilizabil.

  Call Recorder implementeaza un buton in interfata afisata in timpul unui apel deschis, apasand acel buton putem porni sau opri inregistrarea unui apel, insa in mod normal tweak-ul inregistreaza automat orice apeluri. Avem posibilitatea de a alege modul in care se inregistreaza apelurile, iar toate inregistrarile le vom regasi in aplicatia Call Recorder care va fi disponibila in Springboard-ul iPhone-urilor noastre. Desi tweak-ul este interesant si asteptat de multa lume, el are totusi o limitare, mai exact pe iPhone 5 puteti inregistra intreaga conversatiile chiar daca nu aveti speaker-ul activat, insa pe iPhone 4S le puteti inregistra numai daca aveti conversatia setata pe speaker.

  Deocamdata nu se stie la ce pret va fi disponibil tweak-ul in Cydia, insa ar trebui sa il vedem in repo-ul BigBoss in curand.