Prima Pagina Apple iPhone 5S va fi lansat in iunie, iPhone-ul ieftin ar urma sa...

iPhone 5S va fi lansat in iunie, iPhone-ul ieftin ar urma sa ajunga pe piata in Q3 2013

  Lansarea din iunie a terminalului iPhone 5S este confirmata din nou de un analist american cu surse in cadrul companiei Apple, iar in acest moment ea pare a fi tot mai sigura. Terminalul ar urma sa aiba un procesor mai bun, o camera mai buna si o serie de functii software care sa ii potenteze atractivitatea. In legatura cu iPhone-ul ieftin analistul afirma ca dispozitivul ar urma sa ajunga pe piata in Q3 2013, cel mai probabil in luna septembrie, iar partea interesanta este in legatura cu pretul, analistul afirmand ca acesta ar putea costa maxim 250$ in versiunea decodata.

  La final analistul american ne readuce in atentie televizorul pe care Apple l-ar dezvolta in momentul de fata, el considerand ca produsul ar urma sa ajunga intr-un final pe piata pana la sfarsitul anului. Practic el reitereaza tot ceea ce au spus altii inaintea sa pana acum, nu aflam ceva cu adevarat nou si daca asezati bani deoparte pentru iPhone 5S, ar trebui sa va pregatiti pentru lansarea din iunie.

 • Personal, sunt curios daca si ce anume vor aduce nou in iOS.

 • Basesku

  Atata m am saturat de stiri gen:iphonul x ar urma sa aiba….
  Sau: ar urma sa fie lansat in…..
  E clar. Am inteles. Va fi lansat in vara sau toamna. Apple lanseaza toamna ca sa vina cu ceva nou pt sarbatori cand oamenii cumpara.
  Opriti va cu astfel de articole
  Daca n aveti ce scrie de folos mai bine nu scrieti

 • shadow

  nu mai conteaza ce scot ,i-au spart cei de la samsung. ma gandesc fisrte serios sa imi iau S4 .m-am
  plictisit de iphone si de jb .

 • Cristi

  Shadow la fel am zis si eu cand a apărut S3 d am trecut si pe Windows phone si uite-ma reintors la iPhone . Cred ca ti se va întâmpla la fel…e greu sa nu revii din varii motive.

 • catalin

  confirm cele spuse de “cristi”

 • Serban

  iPhone de 250$ unlocked?? tre sa fie ceva penibil…cred ca ipod nano nu e chiar asa ieftin 🙂

 • Claudiu daniel

  Sa vedem din ce materiale va fi facut si ce va putea sa faca !

 • george

  Shadow, eu nu ma vedeam la inceputul anului sa imi iau iPhone. Din varii motive – printre care si preconceptii despre brand, imagine, androidu’- pentru toti bla bla bla.
  La inceputul lui Februarie am mers in cautarea unui telefon si din toate cele am ajuns sa am iPhone 5 si nu numai ca mi-a placut din prima clipa si sunt entuziasmat de el, dar daca va fi sa imi iau tableta clar va fi de la Apple! N-as fi zis asta acum cateva luni… Dar… Ce-i al lor e al lor…

 • CalinC

  Eu sper sa apară iPad mini cu retina,dar cel mai tare sunt curios de iOS 7 ,ce aduce nou si si care ar fi acel “wow”….acum sa vedem

 • OneCosmin

  Dacă 5S se lansează în iunie…iOS 7 ar putea fi prezentat în aprilie, nu?

 • @OneCosmin: Da, cam asa ceva.