iPhone 5S ar urma sa fie prezentat pe 20 iunie impreuna cu un iOS 7 cu design modificat?

  iPhone 5S, viitorul smartphone high-end al companiei Apple, ar urma sa fie prezentat pe data de 20 iunie, conform unei publicatii japoneze. Ei sustin ca ziua de joi ar fi fost aleasa pentru prezentarea oficiala a acestui dispozitiv, moment in care Apple ar urma sa ofere si un preview al iPhone-ului ieftin care ar fi acum in proces de dezvoltare. Impreuna cu aceste doua terminale ar urma sa fie prezentat si iOS 7, sistemul de operare urmand a avea o schimbare importanta a design-ului multumita muncii depuse de catre Jony Ive si echipa sa de ingineri.

  Desi zvonul pare interesant, informatiile furnizate de catre el nu sunt in concurdanta cu tot ceea ce a facut Apple in trecut in legatura cu lansarea terminalelor sale. Daca iPhone 5S va fi prezentat atunci alt moment mai important decat WWDC 2013 nu exista si acest eveniment va avea loc la inceputul lunii iunie. Daca iOS 7 va fi lansat in vara, atunci primele versiuni beta vor fi publicate inca de prin luna aprilie, pentru a oferi dezvoltatorilor ocazia de a testa sistemul de operare si de a isi pregati aplicatiile pentru lansarea oficiala.

  Desi lansarea iPhone 5S din iunie este credibila, timeframe-ul prezentat de catre japonezi este ireal.

11 COMENTARII

  1. Abea astept ios 7… Daca nu vor face niste schimbari substantiale trebuie sa ma orientez spre alta platforma… Sper sa nu faca si apple ce a facut nokia cu symbian

  2. Asa m-am saturat de “amenintarile” astea gen, “daca nu face schimbari… plec”, “cumpar Samsung”, “ma duc spre Lumia”. Cui credeti ca le pasa?!?

  3. @AKK
    Te-a atins in punctul sensibil Claudiu91sau de ce te ofitici așa?
    Lăsa omul sa își spună părerea tu ai el nu aveți nimic de câștigat asa ca are dreptul liber de a se exprima . Dar vad ca asa e mintea umană se sare repede la gitul omului care si-a exprimat o idee .
    O zi buna sa ai si nu o lua ca un repros e doar ce vad ! Sa trăiască Pomul maimuta

  4. Sa trăiască Pomul si maimuta aia de android pina la urma fiecare alege după plac si buzunar asa ca lăsa omu sa se exprime !!!!!

  5. @Hackaallpls: Si tu de ce te oftici daca eu ma oftic? Daca el are dreptul la opinie, si eu am dreptul la opinie, si la fel si tu, asa cum deja ai facut-o 🙂 Nu il atacam pe cel care a scris, pentru el tot respectul, insa am vazut in ultima vreme tot mai multe amenintari de genul acela, si pur si simplu e prea mult. Daca iOS curent e asa de rau, atunci de ce nu sariti gardul acuma? Sincer, poate in afara de autonomia bateriei care e clar ca trebuie rezolvata, nu ma intereseaza nici macar o schimbare in iOS 7. Insa, asta e doar opinia mea…

  6. adevaru e ca iti trebuie ceva minte ca sa poti trece cu vederea o simpla opinie…….
    de castigat nu are nimeni din tot ce este aici , asta este mai mult de cat clar , dar nu inteleg de ce nu sunt unii capabili sa realizeze ca fiecare are dreptu la o parere a lui fara sa trebuiasca sa apara x sau y si sa inceapa cu comentarii de 2 lei…..

  7. Poate face schimbarea deja Claudiu91. Pentru ca schimbari ale iOS-ului nu vor fi multe… ce ar trebuii schimbat? pusa o interfatza de android?! nop … intocmai, cu asta a avut succes ios-ul, simplitatea, fluiditatea.. usurinta de utilizare.. ce sa puna un widget?… sau eu mai stiu ce…asta se poate pune si acum cu un jailbreak!

  8. Sincer mias dori sa implementeze widgeturi in ios 7 …nu mai vreau sa fac jailbreak fiindca mam saturat sa mi se strice iosu fiindca unele tweakuri nu sunt compatibile cu altele …