Iata cum poti sterge datele aplicatiilor salvate in iCloud

iCloud

  Stiti deja cu totii ca unele aplicatii din iDevice-urile noastre pot salva informatii in iCloud-ul celor de la Apple, insa v-am explicat saptamana aceasta ca nu toate au succes in a salva absolut tot ceea ce va doriti voi. Chiar si asa, aplicatiile care se pot sincroniza cu iCloud pot salva multe informatii in contul vostru, acele informatii putand fi reinstalate cu fiecare restore al iDevice-ului vostru. Totusi, daca nu doriti ca informatiile din terminale sa fie reinstalate si ati apucat deja sa faceti restore, neputand sa le stergeti din terminale, aveti totusi posibilitatea de a face acest lucru direct de pe Mac-ul vostru,

  Mai jos va voi explica metoda prin care puteti sterge informatiile de pe Mac, insa teoretic ar trebui sa puteti face acelasi lucru folosind iCloud Control Panelul din Windows, ambele sisteme fiind concepute intr-un mod asemanator.

1. Accesati System Preferences si cautati iconita iCloud.

2. Dupa ce va logati in iCloud, daca nu ati facut-o deja, accesati meniul Manager.

3. In noul meniu veti avea listate toate aplicatiile care au salvate informatii in iCloud, inclusiv backup-urile principale ale dispozitivelor. Selectand oricare dintre aplicatii/backup-uri veti avea listate informatiile salvate de fiecare in parte. Selectand fiecare dintre informatii veti avea posibilitatea de a le sterge separat, sau pe toate.

  Metoda aceasta poate fi utilizata pentru a sterge orice fel de date, iar de indata ce le stergeti nu le veti putea recupera, asa ca actionati cu grija.

10 COMENTARII

  1. Abia exista cateva jocuri care se salveaza in icloud,restu cica se salveaza in backupul idevice-ului,dar nimic nu se intampla,a reusit cineva sa salveze r racing 3 in icloud,adica dupa un restore as new iphone si cu fisierele din icloud sa-mi reiau cariera la rr3? infinity blade 2 sau carmageddon se sincronizeaza si pot continua sa joc pe ipad,dar la rr3 nu merge.

  2. Nu folosesc yahoo deloc. Probabil au ei probleme, probabil aveti voi probleme, mai ales daca ati facut hacktivare. O reinstlare a aplicatiilor, cu un restart intre actiuni, ar putea rezolva problema.

  3. Eu am o alta problema am Mai multe idevece-uri ,MacBoc pro,iPad Mini ,ip4 ,ip 4s Pot folosi un singur id.si o singura parola pentru toate ,Sau un singur id si pentru fiecare idevece Alta parola ,pana nu de mult am avut un singur id si o singura parola si a functionat super de ceva timp nu mai functinoeaza multumesc anticipat pt ajutor