iRadio ar urma sa fie lansat de catre Apple in vara acestui an

  iRadio, serviciul de streaming audio cu care Apple intentioneaza sa concureze Pandora si Spotify, ar urma sa fie lansat in cursul acestei veri, companai din Cupertino pregatind evenimentul impreuna cu partenerii sai. Apple lucreaza de cativa ani la acest sistem prin care ar urma sa ne ofere posibilitatea de a asculta posturi radio personalizate prin intermediul unei conexiuni de internet, pare sa fi reusit sa convinga marile case de discuri din SUA ca proiectul merita promovat, iar impreuna cu iPhone 5S si iOS 7 ar putealansa iRadio.

Much has been written about Apple’s plan to launch a Pandora-esque service this year. Now multiple music industry insiders have told The Verge that significant progress has been made in the talks with two of the top labels: Universal and Warner. One of the sources said “iRadio is coming. There’s no doubt about it anymore.” Apple is pushing hard for a summertime launch.

  V-am spus acum cateva luni ca Apple testeaza deja sistemul, atunci compania nu reusise sa incheie contracte cu toate marile case de discuri, insa aceasta problema se apropie de rezolvare si serviciul de lansare. Desi iRadio pare un produs foarte interesant, problema este ca in Romania s-ar putea sa nu il putem utiliza, lucru care s-ar putea intampla in multe alte zone de pe glob. Noi nu avem nici macar iTunes Match, care este disponibil de mai bine de un an pentru alti clienti Apple, deci iRadio va fi doar o noua functie utila pe care sistemul legislativ romanesc o va tine departe de noi.