iOS 6.1.3 nu va fi jailbroken, pos0xninja ar putea lansa o solutie de jailbreak pentru iOS 7 sau iOS 7.1

  Ieri v-am spus ca p0sixninja a descoperit o serie de exploit-uri in iOS-ul celor de la Apple si unii s-au hazardat sa spun ca o solutie de jailbreak pentru iOS 6.1.3 ar putea fi lansata in curand. In realitate, exploit-urile pregatite de catre hacker ar putea fi utilizate intr-o solutie de jailbreak pentru iOS 7, solutia putand fi lansata chiar si dupa iOS 7.1. p0sixninja a afirmat acest lucru pentru un website american, iar tot ceea ce spune el este logic si in concordanta cu modul in care au gandit hackerii solutiile de jailbreak in ultimii ani.

“I will at least wait for 7.0, if not even 7.1”

“I’ve … been working on it [a while]. Some of them [vulnerabilities] were ideas I had years ago, but everyone said I was crazy, and I’ve just started looking into them more and realizing I was right…”

  Planetbeing, unul dintre hackerii Evad3rs, sustine ca echipa din care face parte nu a mai investigat posibile vulnerabilitati pentru iOS, insa ar putea sa isi reinceapa munca dupa o serie de conferinte pe care urmeaza sa le tina la inceputul lunii viitoare. iOS 6 este o linie moarta pentru solutiile de jailbreak si hackerii nu risca sa-si dezvaluie exploit-urile inaintea lansarii iOS 7, un lucru perfect normal avand in vedere ca utilizarea lor acum ne-ar putea lasa fara o solutie de jailbreak dupa lansarea noilor iDevice-uri.