Galaxy S4 Ringtones aduce pe iPhone ringtone-urile din Samsung Galaxy S4

  Nu stiu cati dintre voi si-au dorit vreodata sa poata instala pe un terminale iPhone ringtone-urile disponibile intr-un smartphone din seria Galaxy, insa un nou tweak lansat astazi in Cydia va da aceasta posibilitate. Galaxy S4 Ringtones este numele acestui tweak si cu ajutorul sau puteti transfera in libraria audio a iOS tonurile de apel disponibile in Samsung Galaxy S4. Desigur ca tweak-ul se adreseaza unui numar mic de persoane, insa cei care isi doreau un asemenea pachet de ringtone-uri il au acum disponibi.

These are all the original Samsung Galaxy S4 Ringtones. Choose your ringtones from settings. Highly Recommend Choosing Over The Horizon.

  Galaxy S4 Ringtones este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

25 COMENTARII

  1. Zaone, nu e bine cand esti subiectiv, risti sa nu mai punctezi aspectele importante pentru cititorii tai. Plus ca de multe ori generezi conflicte cu ei…

  2. Eu nu am auzit nicu unu cum suna, daca suna bine dece nu :), off topic: azi am reusit sa scap de ads din cydia ce ar trebui sa fac sa scot si spatile in care erau reclamele???! Sa restrang pagina ?! Multumesc , sorry for off topic.

  3. Cand mi-am luat iphone 4 i-am facut jailbreak si nu mergea bine butonul de cand l-am luat si a doua zi m-am dus inapoi si a zis ca am pierdut garantia ca am facut jailbreak…nu as vrea sa fac greseala si la 5…Deci zaone pe intelesul meu o pierd sau nu? ca nu am inteles din ce ai spus tu :))

  4. Niste ringtone-uri mai praf ca astea de mult nu am auzit, cum le-am instalat asa le-am si sters! Daca as avea S4 cu siguranta nu as lasa asa porcarii sa sune

  5. Numa bastoni deja pe aici :)) ! M-am saturat sa citesc comm-urile … sunt inutile ! Nu inteleg ce ii doare pe ei ! Eu citesc si poate nu sunt deacord da nu comentez aiurea, fiecare are parerea lui ! Respect Zaone ! Nu-i baga in seama pe bastoni nu-i lasa sa te doboare !

  6. Cam multi care nu si-au baut cafeaua de dimineata… Zaone a fost usor ironic – desi uneori n-ar trebui, insa aici se aplica. Ma ionutz51, du-te ma baiete si bea un ceai, fumeaza o cafea…nu e bine sa ai nervi la varsta asta. Pacat de tine 🙂 On topic: desi sotia are S3, iar eu I5 – nu ma laud – niciodata nu mi-a trecut prin cap sa-mi pun vreun ringtone de-al ei! Fiecare-si personalizeaza telefonul dupa bunul plac, dar sincer, cine Doamne iarta-ma ar vrea ringtone de Galaxy pe Iphone? Sunt triliarde de ringtone-uri pe net, de ce ai comite asa un sacrilegiu? 🙂

  7. Pt cei cu probleme legate de garantie .. Si eu am garantie la telefon , dar inainte sa te duci la garantie , atunci cand ai o problema , scoti frumusel jailbreak’ul, il stergi si ai terminat problema ,fara dureri de cap !

  8. L-am luat, au cateva ringtonuri bune, ce-i drept, imi place cel recomandat de ei, Over the Horizon. In rest nimic iesit din comun. Oricum fata de cele implementate de iOS, acestea sunt net mai bune.

  9. @Ionut : Am Iphone 4 cu Jailbreak de 2 ani si l-am reparat in acest timp de 2 ori si niciodata nu mi-au zis cei de la Orange nimic in legatura cu Jailbreak-ul si nici nu mi-am pierdut garantia.Acuma decizia iti apartine. 🙂

  10. E buna asta cu rington de la S4 pe i5. Dar sa vedeti replica Android : Fake iPhone 5 Launcher. Asta face ca telefonul sa aiba interfata grafica de i5. O gasiti in Play Store alaturi de multe alte launchere (ICS, JB, Windows, etc)