Prima Pagina iOS iFaith pentru OS X va fi lansat duminica viitoare

iFaith pentru OS X va fi lansat duminica viitoare

  iFaith este un program cu ajutorul caruia putem salva SHSH-uri pentru orice versiune a iOS disponibila in iDevice-urile noastre, chiar daca Apple nu mai semneaza acea versiune. Din pacate iFaith functioneaza doar pe terminalele lansate pana la iPod Touch 4G, inclusiv, deci exista un numar mic si foarte limitat de utilizatori care se pot bucura de program. Pentru cei dintre ei care folosesc sau doreau sa foloseasca iFaith insa nu puteau, am o veste buna deoarece versiunea pentru OS X a programului va fi lansata pe 7 aprilie.

  Anuntul vine de la iH8sn0w si djay, dezvoltatorii programului, deci mai aveti o saptamana de asteptat pana veti putea salva SHSH-uri. iH8sn0w anuntase ca lucreaza la o versiune pentru OS X a iFaith, iata ca ea se apropie de lansare si teoretic ar trebui sa poata fi rulata pe orice Mac.

 • iulian paraschiv

  Ce naiba inseamna ifaith si ce face el, ca asta nu am inteles?

 • Julian

  Atunci nu-ti bate capul – ai nimerit din greseala aici. 🙂

 • Mircea

  :))))

 • ionica

  @iulian decat sa iti pierzi 5 minute sa scrii un comentariu dupa ce iti introduci datele in formular, mai bine scriai google.ro si apoi ifaith si aveai raspunsul. Simplu 5 secunde.

 • iulian paraschiv

  se pare ca am nimerit pe un site de genii. banuiesc ca daca stiati si voi imi raspunde-ati la intrebare

 • arlin

  pentru iulian: SHSH este un acronim (adica o prescurtare, pentru cei cu mai putina carte) pentru signature hash, folosit de Apple pentru a verifica daca firmware-ul de pe iDevice-ul tau este cel acceptat de ei sau nu.

  Cum functioneaza? De fiecare data cand iDevice-ul tau incepe sa ruleze, daca nu primeste SHSH-ul Apple pentru firmware-ul pe care il are instalat, nu o sa mai opereze nimic si cel mai probabil ti se va transforma intr-o caramida. Adica Apple semneaza firmware-uri cu SHSH, insa numai pe o perioada determinata. De exemplu, la momentul in care scriu acest tutorial, Apple semneaza numai iOS 4.2.1, deci cei care vor sa faca mish-mash-uri pe iOS-uri anterioare si nu au salvata semnatura sunt intr-o situatie “dă porc, frate”.

 • iulian paraschiv

  deci exista si oameni civilizati care pot explica in loc sa faca misto. mersi arlin

 • Alin

  Salut,

  A fost lansat iFaith pentru Mac OS X pe 7 Aprilie, sau nu? Pentru ca eu il tot caut, dar fara niciun rezultat.