Horoscop zilnic – Zodiac te ajuta sa afli zilnic informatii despre horoscopul tau

  Horoscop zilnic – Zodiac este o aplicatie publicata chiar saptamana aceasta in App Store, iar cu ajutorul ei puteti vizualiza informatii zilnice despre horoscop pentru fiecare zodie in parte. Aplicatia contine un horoscop zilnic, dar si unul saptamanal, asa ca puteti afla rapid de pe iPhone, iPad sau iPod Touch informatiile de care aveti nevoie fara a le mai cauta altundeva. Daca sunteti interesati veti gasi si un scurt istoric pentru fiecare zodie in parte, iar astfel veti sti ce anume a dus la nasterea zodiei voastre.

Horoscopul zilnic la tine pe iPhone, iPad sau iPod. Citeste ce iti rezerva zodiacul in fiecare zi sau saptamana, fii la curent cu toate noutatile in ceea ce priveste viata ta de zi cu zi. Aplicatia Horoscop Zilnic – Zodiac iti aduce cele mai cele mai renumite previziuni astrale intr-un format simplu si eficient. Cititul horoscopului zilnic sau saptamanal nu a fost niciodata mai la indemana.

  Horoscop zilnic – Zodiac este disponibila la pretul de 0.89 euro in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Horoscop zilnic – Zodiac

0.89

s





Developer: Berce Alin
Universala
Categoria: Lifestyle


Descriere: Horoscopul zilnic la tine pe iPhone, iPad sau iPod.
Citeste ce iti rezerva zodiacul in fiecare zi sau saptamana, fii la curent cu toate noutatile in ceea ce priveste viata ta de zi cu zi.
Aplicatia Horosc…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.0 Mb


3 COMENTARII