Prima Pagina Apple Astazi se implinesc 37 de ani de la fondarea Apple

Astazi se implinesc 37 de ani de la fondarea Apple

  Pe 1 aprilie 1976 compania Apple era fondata in garajul familiei Jobs de catre Steve Jobs, Steve Wozniak si Ronald Wayne. In doar cativa ani Apple avea sa devina una dintre cele mai interesante companii IT din SUA, iar la 3 decenii distanta avea sa lanseze un produs care urma sa schimbe lumea smartphone-urilor. Cred ca majoritatea dintre voi stiti deja lucrurile importante legate de compania APple si nu pot sa spun decat ca fara Steve Jobs Apple este mult, mult mai saraca.

 • Ce adevar contine ultima propozitie

 • Intradevar lumea asa cum o stim noi n-ar fi la fel fara Steve Jobs.
  Iar Apple nu mai are aceeasi viziune. Diferenta se vede in energia prezentarilor de produse. Cum prezenta Steve si cum prezinta cel care e acum la conducere( imi scapa numele)

 • liviu’s

  Steve Jobs a spus ca unii lucreaza 12 ore. Altii “cu capul”

 • eugen

  LA MULTI ANII APPLE!!

 • Vlad_Mito

  Jobs era farmecul prezentari
  Îmbrăcat simplu un jeans o elanca, gesturi..
  Si așa fermeca spectatori, cuvinte bine alese si repetate de multe ori.

 • sorela50

  LA MULTI ANI, Apple! Ma inclin cu respect si recunostinta. Cand am terminat cu scolile si am luat viata in piept, Apple nu exista, iar eu nu ma vedeam in viata asta folosind, cu usurinta si placere, un smartphon sau un ipad. Nu realizam, dar e fantastic ce se intampla cu noi. Daca am viziona acest film am fi socati de evenimente. Multumesc.

 • Gabyy

  Steve jobs avea putere sa schimbe lumea asta păcat ca nu a fost sa fie . LA MULȚI ANI APPLE !

 • DonCalin

  Happy Birthday Apple !!! Din pacate Zao ai dreptate, Marul e mult mai sarac fara Jobs si cu tristete observ ca sub bagheta lui Tim Bucatarul nu se vine cu nimic care sa sparga gura targului. Insa ca si idee auzisem ca Jobs inainte sa plece dintre noi a lasat o mostenire tehnologica cum ca 5 ani de la trecerea sa in nefiinta Apple sa fie pe primul loc. Asa sa fie sau noua conducere nu s-a folosit de acest legacy?