iPhone 5S si iPhone 6 vor fi dezvoltate conform indrumarilor lui Steve Jobs

  Steve Jobs a decedat in toamna anului 2011 si la cateva luni dupa trecerea sa in nefiinta am auzit diverse zvonuri care sugerau faptul ca in urmatorii 4 ani Apple va lansa produse ale caror proces de dezvoltare a fost supervizat si aprobat de catre Jobs. Desigur ca putin lume a dat crezare acestor informatii, insa un procuror districtual din San Francisco sustine ca un reprezentant al Apple i-a confirmat ca iPhone 5S si iPhone 6 vor fi dezvoltate conform indicatiilor fostului CEO. Confirmarea vine fara a uimi pe cineva, avand in vedere ca informatia nu este noua si multi se asteptau sa o auda.

Gascón said Foulkes discussed the long and laborious process of researching and producing a kill-switch technology for devices, and also said the next two generations of iPhones have already been developed.

  Desi este neobisnuit ca nu reprezentant al Apple sa vorbeasca despre secrete industriale, discutia cu procurorul avea la baza intentia acestuia de a convinge producatorii de terminale mobile sa implementeze kill switch-uri in ele. Mai exact, el vrea ca Apple, si alti producatori, sa implementeze un sistem care sa permita blocarea automata a temrinalelor mobile furate, insa deocamdata el nu a avut succes in a convinge pe cineva. Chiar si asa, informatia oferita de procuror este importanta, deoarece ea ne spune ca trebuie sa asteptam cel putin un an de zile pana cand vom vedea produse dezvoltate sub indrumarea lui Cook.

24 COMENTARII

  1. prin deductie logica pesemne ca si iPhone 5 a fost dezvoltat conform acelorasi indrumari – pare cam greu de crezut, totusi…

  2. Pur si simplu umbla la moralul omului..arunca informatii care nu se pot dovedi doar ca noi utilizatorii sa spunem ca il vrem/le vrem ca are sufletul lui Steve in el/ele

  3. mda , eu cred ca au realizat ca au dat cu batu in balta si ca lumea nu ii mai vede asa seriosi cum ii vedea si au aruncat acest zvon ca sa creada prostimea……

  4. Ori e marketing ori in urmatoarele telefoane vom vedea tehnologii vechi, din 2010-2011. Cred si sper ca e doar marketing, se folosesc de memoria lui Steve ca sa mentina treaz interesul fata de noile produse.

  5. Ideea e alta, un procuror din SUA care minte public e terminat, nu se joaca ei cu asa ceva. La noi minciunile sunt trecute cu vederea, insa in SUA e cu totul alta situatie.

  6. Aveti link la sursa, puteti citi, sau va puteti da destepti, asa cum face ^. E la alegerea fiecaruia, daca procurorul a spus-o, eu cred ca e adevarata treaba. Daca nu e spusa de el si e inventata de ziaristi, atunci e alta treaba.

  7. ^e bine ca te-ai simtit, dar asta nu te absolva de faptul ca esti genul de persoana care crede tot ce-ti serveste apple “pe surse” mai mult sau mai putin oficiale; chill on, move on, si invata sa nu mai pari atat de subiectiv, am observat ca ti-au mai recomandat cititorii asta in nenumarate randuri.
    Peace!

  8. Cand sursa e intr-adevar un procuror se schimba treaba, si aici intervine subiectivitatea ta, probabil raportarea la romania si alte nebunii. Recomandarile vin de la baietii care nu ma vad pupand in fund android-ul, asa cum fac altii, deci sunt extrem de valoroase.
    PS: Lasa ironia la usa, ca nu are loc.

  9. Procurorul poate nu minte, insa minte sigur angajatul Apple care a dat zvonul. Jobs cred ca se invarte in mormant cand vede iPhone cu ecran mai mare de 3,5 inchi . Era cam
    fixist de felul lui.
    Cum zic si ceilalti – valuri ca sa atraga atentia .

  10. Eu cred ca va aprindeti foarte usor la discutii contradictorii… mai bine stirea suna asa: “iPhone 5S si 6 vor fi dezvoltate conform specificatiilor lui Steve… dupa care vom incerca sa-l contactam prin spiritism” 😉

  11. Eu cred ca va aprindeti foarte usor la discutii contradictorii… mai bine stirea suna asa: “iPhone 5S si 6 vor fi dezvoltate conform specificatiilor lui Steve… dupa care vom incerca contactare prin spiritism” 😉

  12. Are logica articolul deoarece nu sint schimbari extraordinare pina acum de la moartea lui Steve .Iphone 5 era logic sa fie mai subtire mai usoara cu o camera mai buna si mai rapida .Faptul ca are ecranul un pic mai mare ?Ne asteptam cu totii.Deci este logic ca Steve Job sa fi avut aceasta viziune si bineinteles si pentru iphone 6 nu mi se pare ciudat ca el sa fii dat instructiuni.Mi se pare chiar normal.

  13. iPhone 5 si 5S sunt aprobate de catre Steve Jobs (RIP); la iPhone 6 inca se mai gandeste…
    Procurorul poate sa nu minta, insa minte angajatul Apple…