Reduceri de pana la 90% in magazinul online Orange pana la jumatatea lunii aprilie

1

  Daca planuiati sa achizitionati vreun telefon mobil, vreo tableta, un accesoriu sau alte gadget-uri de la Orange Romania, atunci va anunt ca in magazinul online s-ar putea sa gasiti acele produse ceva mai ieftin pana la jumatatea lunii. Astazi Orange a anuntat ca ofera reduceri de pana la 90% la telefoane, tablete accesorii si alte gadget-uri din magazinul sau online, insa trebuie sa plasati o comanda pana pe 15 aprilie. Orange spune ca in dimineata fiecarei zile va acorda cea mai mare reducere pentru produsele din anumite categorii, insa pe parcursul zilei procentul de reducere descreste pana la epuizarea stocului.

  Puteti accesa magazinul online Orange urmand acest link. Promotia se desfasoara exclusiv in magazinul online, nu si in magazinele fizice.

Reduceri de până la 90% exclusiv în magazinul online Orange

Bucureşti, 2 aprilie 2013. În perioada 1-15 aprilie 2013, Orange va desfăşura, exclusiv în magazinul online, o ofertă cu reduceri de până la 90%, ce va include telefoane, tablete, accesorii şi gadgeturi. În fiecare zi clienţii magazinului online vor avea posibilitatea să cumpere produse la reducere din 2 categorii “telefon sau tabletă” şi “accesoriu sau gadget”. Produsele vor avea cele mai mari reduceri la începutul zilei, de până la 90%, urmând ca pe parcursul zilei procentul să scadă până la epuizarea stocului.

Oferta se adresează atât clienţilor Orange existenţi, cât şi vizitatorilor site-ului. Ei vor putea alege în cele 15 zile dintr-o gamă largă de telefoane, tablete, căşti, camere şi rame foto, huse pentru telefoane şi hard disc-uri externe ce vor fi afişate pe parcursul campaniei. Pentru a beneficia de cel mai mare discount, vizitatorii online trebuie să acceseze www.orange.ro la începutul fiecărei zilei când sunt afişate noile produse şi reducerile propuse. Tabletele şi telefoanele vor putea fi achiziţionate doar alături de un abonament nou sau la prelungirea celui existent.