Iata cum poti schimba bateria unui iPhone 5 in doar 2 minute...

Iata cum poti schimba bateria unui iPhone 5 in doar 2 minute (Video)

[youtube]http://youtu.be/sQqPm3LmwV4[/youtube]

  Putini utilizatori au curajul de a schimba ceva la propriile iDevice-uri, in principal din cauza faptului ca Apple foloseste un set de suruburi speciale care pot fi deschise doar cu surubelnite Torx, dar in subsidiar pentru ca garantia se anuleaza daca vanzatorul descopera ca terminalul a fost desfacut. Totusi, pentru cei interesati sa schimbe rapid o baterie, sau sa reseteze complet terminalul pentru a il scoate uneori dintr-un DFU loop, tutorialul de mai sus ar trebui sa fie de ajutor. In doar doua minute desfaceti bateria unui iPhone 5 si o puteti schimba fara probleme.

REDUCERE DE pana la 40% LA TELEFOANE, TABLETE, SMARTWATCH si ACCESORII MOBILE!

15 COMENTARII

  1. gresit! surubelnitele torx nu functioneaza la iPhone-uri. Trebuie surubelnita speciala care poate desface suruburi pentalobe!

  2. sunt curios daca se pierde garantia… adica daca isi pot da seama ca acel terminal a fost desfacut

  3. Desprece garantie vorbim ? Daca te duci la garantie iti cere sa platesti jumatate din pret

  4. Scoaterea bateriei nu ajuta la chestia cu soft Dfu Loop … Daca vrei sa iesi din modul ala tii apasat butonu de home cu terminalul inchis si conectezi cablul ..dupa cateva secunde tel apare conectat in dfu normal si poti sa-i faci restore 😉

  5. Faptul ca torx nu functioneaza pe iPhone. Am incercat :) Trebuie surubelnita speciala care poate desface pentalobe

  6. nu trebuie nici o surubelnita speciala ci doar o surubelnita din piata. Set de 6 sau 7 surubelnite pentru ceasornicar si desfaci un iphone

  7. pai dar cum il desfac , am desfacut cele doua surubele de jos de unde intra incarcatorul si nu imi iese capacul cum sa fac ???

COMENTEAZA!