Prima Pagina Apple Apple Store Online este inchis, Apple pregateste cateva noutati

Apple Store Online este inchis, Apple pregateste cateva noutati

  De cateva ore bune Apple Store Online celor de la Apple este inchis si nimeni nu are vreo idee in legatura cu ceea ce ar urma compania sa intrduca de indata ce el va reveni online. Unii ar putea specula ca noi tablete iPad ar putea fi lansate, sau poate noi Mac-uri, insa acest lucru este putin probabil, singura exceptie fiind Mac Pro-ul care nu se mai vinde in Europa. Daca nu vom vedea un nou Mac Pro, atunci probabil Apple a facut cateva lucrari de mentenanta, ori a implementat schimbari nesemnificative, insa vom vedea noutatile abia cand magazinul revine online.

 • Seby

  poate fac ceva sa ai posibilitatea sa-ti scoti cardu din contu itunes
  eu am incercat si prin itunes si dupa iphone si nu imi apare optiunea “none”
  am vorbit cu cineva de la ei si de doua zile imi spun incontinuu sa bifez optiunea none care de fapt nici nu exista si le-am dat si poze ca nu am si tot nu inteleg…..dar asa cunt americanii , mult mai grei de cap fata de toate celelalte natii

 • AndreiX

  Exista , eu am none .

 • AndreiX
 • Niceman

  Stai linistit fac pe prostii… Nu o sa recunoasca ca au ei o problema de sistem.. Asa sunt americanii ei sunt cei mai destepti cei mai buni restu sunt idioti

 • hroman

  exista, si eu am optiunea “none”; stiu ca nu am gasit o cand am incercat sa fac cont pt cineva de pe iphone direct dar eu cand mi am facut contul de pe mac am putut selecta “none”

 • Seby

  Am intrat prin toate variantele posibile si nu este. La inceput pana sa bag cardu era si none dar dupa ce l-am bagat a disparut. Deci a fost si la mine dar de ceva vreme de cand am bagat un card acea optiune a disparut.

 • AndreiX

  Niceman : de aia sunt ei acolo unde sunt iar noi romanii (cei mai destepti din Univers) suntem unde suntem .

 • hroman

  incearca in felul urmator: mergi in itunes la itunes store, asigura te ca nu esti logat cu nimic in store, mergi in partea de jos si selecteaza ti tara, dupa care incearca sa downloadezi orice aplicatie free iar itunes iti va spune sa creezi un cont nou si de aici ar trebui sa ai si optiunea sa pui “none” la payment.asta de pe calculator.am mai gasit o varianta in care faci cam acelasi lucru dar pe iphone – delogat daca esti logat cu vreun account – appstore – selectezi o aplicatie free si te va intreba daca vrei sa te loghezi sau sa creezi cont nou
  vezi aici toti pasii
  http://www.macorg.net/create-apple-id/
  ei zic sa pui USA la tara, nu stiu daca asta are vreo legatura cu prezenta optiunii de “none”
  toate cele bune si sper sa te descurci

 • Seby

  @hroman multumesc pentru raspuns dar din pacate nu a dat rezultate si daca vreau sa schimb tara nu ma lasa pentru ca am acest card din belgia si nu pot schimba tara.
  @AndreiX se stie destul de bine ca americanii sunt cei mai creduli si cei mai influentabili si de ce nu , au cei mai multi prosti …..pe unde ma duc cand vine vorba de prostia omeneasca , toti , indiferent de natie , au acelasi raspuns , america…si chiar si americanii stiu asta si recunosc.

  @zaone pana la urma ce schimbare s-a facut ca vad ca merge de ceva vreme magazinu lor…

 • Pingback: Apple schimba usor design-ul Apple Store Online | iDevice.ro()