Prima Pagina BigBoss TouchPal Input Method aduce o tastatura Swype in iOS (Video)

TouchPal Input Method aduce o tastatura Swype in iOS (Video)

[youtube]http://youtu.be/xkSYeLl-TH8[/youtube]

  Anul trecut v-am prezentat pentru prima oara TouchPal, un sistem care isi propunea sa imite Swype-ul care este disponibil pentru terminalele care ruleaza Android OS. TouchPal a aparut initial sub forma unei aplicatii pentru App Store, insa dezvoltatorul sau s-a gandit ca poate oferi mai mult utilizatorilor, asa ca a facut un tweak, numit TouchPal Input Method, pe care il puteti instala din Cydia si care implementeaza aceasta tastatura in toate aplicatiile din iOS. Practic veti folosi swipe-uri pe tastele tastaturii pentru a scrie cuvinte, intregul proces trebuind sa fie mai usor si mai util decat folosirea tastaturii virtuale normale.

  Dupa insatalarea tweak-ului trebuie sa mergeti in Settings>General>Keyboards> Add New Keyboard si sa alegeti TouchPal-ul, apoi sistemul va fi disponibil in orice aplicatii care au o tastatura. TouchPal Input Method urmeaza sa fie lansat gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia, in cursul zilei de astazi, asa ca nu il cautati chiar in aceasta dimineata pentru ca nu il veti gasi. Aplicatia TouchPal o puteti instala si din App Store, insa acolo veti avea sistemul doar in aplicatia aceasta, nu si in altele.

Pretul initial:
Numele:
TouchPal Keyboard

Gratuit

s

Developer: CooTek
Categoria: Utilities


Descriere: TouchPal Keyboard, Feel The Speed!

Annoyed by typing without accurate prediction for multi-languages
Eager to try the new sliding input instead of tapping

Now you have a choice! TouchPal brings brand-n…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.5 Mb


 • Bogdan

  Interesant! Totusi, pot avea in vreun fel numere 0-9 normale(mari) pentru SMS ,exact ca in momentul in care formez un numar?

 • sgc

  Tweakul este deja in BigBoss si se numeste
  触宝输入法 for iOS6/5(TouchPal Keyboard)

 • sgc

  Prin apasarea unui buton al tastaturii se poate trece in formatul de tastatura numerica asemanatoare celei de dial.

 • Rares

  Am instalat tweakul din cydia,cum scot cele 2 taste care sunt in chineza,ma refer la space si tasta de langa glob,sunt in chineza si nu-mi plac,nu pot schimba in engleza sau romana?

 • Csi02

  A reusit careva sa-l foloseasca pe romana?

 • Sorin

  pff…setarile in chineza,swipe cum? eu nu reusesc unde mai pun ca atunci cand apare tastatura apare in format abc(tip butoane clasice) si tre sa mai apesi odata pentru a reveni in qwerty.

 • Bogdan

  @Sgc: care buton te rog?

 • Sorin

  @sgc touchpal asta in versiunea chineza este o alta versiune a touchpal si nu are swipe. de ieri m-am uitat intr-una prin cydia si nu a aparut. @ Zaone ai putea pune un link catre aplicatia oficiala? mersi.

 • sgc

  @Sorin: Merge swipe daca butonul incercuit cu rosu din imaginea aceasta e activ.
  http://imageshack.us/photo/my-images/51/123rzy.jpg/

  @Bogdan: Eu asa am pe ecran (butoanele incercuite cu galben duc la tastatura numerica).
  http://imageshack.us/photo/my-images/51/123rzy.jpg/

 • Sorin

  @sgc poate-s mai incet la minte…da-mi te rog si mie setarile tale,cum de iti merge swipe,si cum iti apare acel buton,singura data cand imi apare,este in touchpaleng(din setari/tastaturi)dar tastatura imi apare asa: http://img577.imageshack.us/img577/9172/img0155wu.png
  mersi

 • sgc

  Eu asa am pe telefon si merge swipe:
  http://img9.imageshack.us/img9/811/touchpal.jpg

 • Sorin

  mie nu imi apare tastatura qwerty…si nici buton sa o schimb,in aplicatie ce setari ai? sau tie nu ti-a facut iconita in springboard?

 • sgc

  In aplicatie am totul bifat, mai putin auto-correction. La fel si in tweak, cel putin asa cred, ca am dat bifele in acelasi mod desi textul este in chineza.

 • Sorin

  reusii pana la urma..trebuia sa dau swipe pe tastatura spre stanga sau dreapta…acu’ nu-mi place ca nu pot sa scriu in romana,ci doar in engleza datorita dictionarului englez …

 • sgc

  DIn pacate, nu este romana disponibila.